theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ, Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!!!


 το 1 όνομα ‘erga omnes’ , θα γίνει τριπλή ονομασία!

 Είναι παράλογο που όλοι οι μεγάλοι (ΟΗΕ-ΝΑΤΟ-ΕΕ) προσπαθούν να επιβάλλουν ανάμεσα σε Ελλάδα και Σκόπια, μια συμφωνία με μία ονομασία για όλες τις χρήσεις. Είναι σαν να θέλεις να είναι ένα ζευγάρι με το ζόρι παντρεμένοι ,ενώ αυτοί και οι δύο θέλουν να χωρίσουν. Είναι σαν τον Προκρούστη , που ασκούσε βία, για να έχουν όλοι οι άνθρωποι ίδιο ύψος!!
  Η μόνη λογική λύση του προβλήματος, είναι η τριπλή ονομασία:

1.  --Το κράτος αυτό πρέπει να έχει μια διεθνή ονομασία, στον ΟΗΕ, στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στη Γιουροβίζιον, παντού.
Και το όνομα αυτό (μπορεί να) είναι Βόρεια Μακεδονία. Είναι ένα γεωγραφικό όνομα, που ηρεμάει αυτούς, αλλά και βολεύει και την Ελλάδα, με την έννοια πως σε λίγες δεκαετίες, πράγματι θα έχουν ελληνοποιηθεί, πράγματι θα έχουν γίνει Βόρεια Μακεδονία… Διότι, όπως γνωρίζουν ‘και οι κότες’ , η λέξη Μακεδονία είναι ελληνική, ενώ αυτοί είναι 70% Σλάβοι και 30% Αλβανοί.

2.  --Το Κράτος αυτό, μ ό ν ο   γ ι α   ε σ ω τ ε ρ ι κ ή   χ ρ ή σ η ,  μπορεί να έχει όποιο όνομα θέλει, μέχρι και Μακεδονιστάν μπορεί να λέγεται. Όπως ακριβώς ο καθένας στο σπίτι του μπορεί να κυκλοφορεί γυμνός, αλλά όχι εκτός σπιτιού, όπως ακριβώς ο καθένας μπορεί να κάνει τον εαυτό του ό,τι θέλει, αρκεί να μην ενοχλεί άλλους.   
  Οι σκοπιανοί, -λοιπόν-, μπορούν να λένε ό,τι ψέματα  θέλουν στα σχολεία τους για την ιστορία , μπορούν να έχουν όσα αγάλματα γουστάρουν: του Τρελομεγαλέξανδρου, του Φίλιππου, της Ολυμπιάδας, του Ηφαιστίωνα, (κολλητού του Αλέκου) κλπ. κλπ. Και ας γράφουν στην πινακίδα του αγάλματος πως είναι και πρόγονοί τους!!!  Ακόμα και σημαία, μπορούν να έχουν αυτή τη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας (που μοιάζει και με τη σημαία της Βρετανίας…)  Αυτοί γελοιοποιούνται ...
 Μη προσπαθείτε να αλλάξετε τους τρελούς, απλά γελάστε μαζί τους.
 Το βασικό είναι πως δεν μπορούν και δεν πρόκειται να μας κάνουν πόλεμο, γιατί αν τυχόν μας έκαναν, τότε θα έβλεπαν στ’ αληθινά τί σημαίνει μακεδονία και μεγαλέξανδρος…

3.  Κι όσο για μας, εμείς πρέπει να τους λέμε με το πραγματικό τους όνομα, Σκόπια, Σκοπιανοί, από την πρωτεύουσα του κράτους τους. Αυτή είναι η σωστότερη λέξη από τις 3, αυτή θα έπρεπε να ήταν η μόνη ονομασία, αλλά αφού δεν γίνεται, ας κρατήσουμε μόνο εμείς το σωστό όνομα.

  Όποιος εντός Ελλάδος τους λέει: Βόρεια Μακεδονία, είναι βλάκας. Όποιος εντός Ελλάδος τους λέει Μακεδόνες είναι ηλίθιος. Και όσοι κάνουν μπίζνες εκεί, πρέπει να τις αποσύρουν μαζί με τα χρήματά τους.  Και όπου συναντάμε τους κατοίκους αυτής της χώρας, να τους υπενθυμίζουμε πως εκτός συνόρων δεν είναι μακεδόνες, αλλά πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας. Και μάλιστα, εντός Ελλάδος είναι απλά Σκοπιανοί.  Τόσο απλά ...

Αλλά γιατί όλοι επιμένουν για ένα όνομα erga omnes????
 Ας πονηρευτούμε λιγάκι: Γιατί οι μεγάλες δυνάμεις δεν σκέφτηκαν αυτήν την τριπλή λύση που σκεφτήκαμε εμείς?  Γιατί επιμένουν σαν τρελοί για μια μία ονομασία προς όλους και για όλες τις χρήσεις.???
Ας προσέξουμε, πως το ΝΑΤΟ και η ΕΕ, χρόνο το χρόνο γίνονται παντοδύναμοι, και πως έχουν ως αρχή τη ομοφωνία, όχι την πλειοψηφία. Δηλαδή δεν δέχονται το veto, δεν δέχονται να έχεις άλλη άποψη. Θέλουν να συμφωνούν όλοι μαζί σε ό,τι κάνουν… Αλλά αυτό δεν είναι Δημοκρατία. Δημοκρατία, χωρίς σεβασμό στην μειοψηφία, δεν υφίσταται….
  Η μόνη εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε στο ότι οι μεγάλες δυνάμεις δεν σκέφτηκαν την απλή ‘τριπλή’ λύση που προτείνουμε, είναι η βλακεία, η έλλειψη φαντασίας, που υπάρχει –άλλωστε- και σε όλους τους Έλληνες Πολιτικούς…

Συμπερασματικώς…
--Ας παρατηρήσουμε πως το πρώτο που προτείναμε ισχύει ήδη, η ονομασία του κρατιδίου παγκοσμίως είναι Βόρεια Μακεδονία.
--Ας δεχθούμε, -πλέον- ,με ρεαλισμό και ανωτερότητα, πως ισχύει ήδη το δεύτερο όνομα για το εσωτερικό τους. Μη μας νοιάζει τί κάνουνε σπίτι τους οι βλάκες... Ας έχουν αγάλματα, ας γράφει ό,τι θέλει το σύνταγμά τους και τα σχολικά βιβλία. Ας δούμε το θέμα με χιούμορ. Δέστε τη βλακεία και τη ζήλεια στην φάτσα του Ιβάνοφ. Τουλάχιστον ο Ζάεφ γελάει λίγο….
--Το τρίτο είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς. Και είναι σημαντικό !
 Πρέπει να κάνουμε μια κίνηση ‘ματ’. Να δεχτούμε επισήμως να λέγονται εντός της χώρας τους όπως θέλουν. Και τότε να πούμε στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ  πως κι εμείς εντός της χώρας θα τους λέμε παντού: Σκόπια. Σε όλα τα έγγραφα, στα σχολεία, στη Βουλή, παντού …
  Αυτή είναι η τέλεια λύση στο πρόβλημα, κι αυτή θα γίνει τελικώς!!!
                                      antoniosantonopouloskyparissia.blogspot.gr
υποσημειώσεις
 --Η φράση erga omnes = για όλους, έναντι όλων, για όλες τις χρήσεις, είναι λατινική με ρίζες ελληνικές: έργο + ομού (= ολικό έργο)
--Όσα προϊόντα έρχονται από τα Σκόπια, θα μπορούν να έχουν όνομα προέλευσης : Βόρεια Μακεδονία. Αλλά όσα γράφουν σχέτο Μακεδονία, να επιστρέφονται, να απαγορεύεται να κυκλοφορούν.
--Αν είχαμε λίγο χιούμορ, θα χαρίζαμε  σε κάθε πόλη των Σκοπίων διάφορα μεγάλα πλαστικά αγάλματα του μεγαλέκου, και θα γελάγαμε μαζί τους…
--Ας κάνουμε λίγο χιούμορ, μαζί με λίγη  συνωμοσιολογία: πίσω από τους σκοπιανούς βρίσκονται οι γιεχωβάδες, γι αυτό και η Εταιρεία τους, και το ένα περιοδικό τους λέγονται ΣΚΟΠΙΑ (Σκόπια). Και απόδειξη προς τούτο, είναι πως στο εξώφυλλο του περιοδικού έχουν πίσω από τη λέξη ‘Σκόπια’ τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης!! ΞΥΠΝΑ, οι εβραιομασώνοι θέλουν να δώσουν την Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη  στα ΣΚΟΠΙΑ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου