theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΠΟΛΥΘΡΥΛΗΤΟ Π.Δ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!!!!

ΒΑΡΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ:

    Ήδη από προχθές οι εφημερίδες του Πύργου, δαγκώνοντας τη γλώσσα τους σε σχέση με το τι αράδιαζαν όλα τα τελευταία χρόνια, έχουν εξαγγείλει τελικά ότι επίκειται η υπογραφή του πολυθρύλητου Π.Δ. για την προστασία της παραλιακής ζώνης του Κυπαρισσιακού Κόλπο  από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  κλικ ΕΔΩ

   Ένας προσεκτικός αναγνώστης θα αντιληφθεί ότι σύμφωνα με το άρθρο το μείζον πρόβλημα για τις τοπικές αυτοδιοικητικές αρχές, που δυστυχώς  ο τοπικός τύπος το υπερτόνιζε σιγοντάροντας στο έπακρο, ήταν το όριο δόμησης (20 στρέμματα).  
    Αλήθεια ξεχάστηκαν εκείνα τα λιβελογραφήματα που έβριθαν από κακόβουλες, παραπλανητικές και λαϊκίστικες κορώνες, όπως: είναι ταφόπλακα για την Ηλεία, θα μας εξαφανίσει από τον τόπο μας, θα ξεσπιτώσει χιλιάδες κατοίκους της Δυτ. Ελλάδος, θα ερημώσει τον τόπο, θα καταστήσει ακτήμονες  τους κατοίκους, θα έχει ολέθριες συνέπειες και το άκρον άωτον ότι απαγορεύεται η εκτός σχεδίου  δόμηση.
       Αξίζει να διαβάσετε πάλι και πάλι τι υποστήριζαν οι ντόπιες αυτοδιοικητικές αρχές πέρυσι το καλοκαίρι κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ!!!!!   Θα θυμάστε βέβαια και τον υπόλογο Κατσίβελα (δήμαρχος Κυπαρισσίας) τι αρλούμπες εκσφενδόνιζε περί αντισυνταγματικότητας του Π.Δ.! 
    Στη χθεσινοβραδυνή πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Κώστα Αλεξανδρόπουλου, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Ζαχάρως, που θα αναφερθούμε εκτενώς σε λίαν προσεχείς αναρτήσεις,  το Π.Δ.  είχε την τιμητική του και μάλιστα ως πρώτο θέμα. Για πρώτη φορά ακούσθηκε μια άλλη φοβερή καταγγελία: 
    θα υπάρξει λόγω του Π.Δ και δήμευση της περιοχής κάτω 
από τον εθνικό δρόμο μέχρι τον αιγιαλό , ούτε καν απαλλοτρίωση,,,,,
και αυτό θα έχει επιπτώσεις μέχρι το Στόμιο, τη Σμαρλίνα.
    Ναι καλά διαβάσατε, ακριβώς έτσι ειπώθηκε!!!!!
    Εάν είναι δυνατόν ένα κράτος δικαίου να κάνει δημεύσεις... 
   Τότε σίγουρα το νερό στην  μπούκα του Καγιάφα θα αλλάξει φορά! 
                Έλεος!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου