theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!!!

          Μπράβο και πάλι μπράβο στην κυβέρνηση που ψήφισε το πολυθρύλητο Π.Δ κόντρα στις έξαλλες σειρήνες των τοπικών φορέων (όλοι οι τοπικοί δήμοι) και άλλων Δομέστικων και ερίφηδων  που με νύχια και με δόντια, με ψέματα και τόνους λάσπης υποστήριζαν πελατειακά συμφέροντα, μικρά και μεγάλα και δη με το σιγοντάρισμα όλων των τοπικών ΜΜΕ, κυρίως των εφημερίδων του Πύργου.
       ➽   Μπράβο και πάλι μπράβο στην κυβέρνηση που στάθηκε πάνω από μικροπολιτικές και πελατειακές αντιλήψεις κάθε μορφής.
          Μπράβο και πάλι μπράβο στην κυβέρνηση που έγραψε στα παλιά της υποδήματα το όποιο πολιτικό κόστος και επιτέλους σταμάτησε μια πολύχρονη κοροϊδία των΄προηγούμενων κυβερνήσεων και απέναντι στην Ε.Ε αλλά και στην περιβαλλοντική προστασία (1) και οικολογική ανάπτυξη.
ΥΣΤΕΡ0ΓΡΑΦΟ
    Όλοι οι φίλοι αναγνώστες μας έχουν γίνει μάρτυρες του αγώνα που έχουμε κάνει τόσα χρόνια για το Π.Δ που αποτελεί το πιο προοδευτικό μέτρο για την περιοχή μας σε πλήρη αντιπαράθεση με ΟΛΟΥΣ τους φορείς και παράγοντες της περιοχής μας, από τον Πύργο μέχρι την Κυπαρισσία. 
      Αξίζει πάντως να προσέξετε τη μεταβατική διάταξη για την αρτιότητα της δόμησης στα 10 στρέμματα στις ιδιοκτησίες που έχουν διαμορφωθεί μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του Π.Δ. μια και το όριο δόμησης ήταν το ισχυρότερο επιχείρημα - ένσταση της αντίδρασης. 
       ΣΙΓΟΥΡΑ ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΟΜΈΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΙΦΗΔΕΣ 
ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΤΗ...ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ!

(1) Ξέρετε ποιο είναι το απίθανο, το θεότρελλο; Όλοι τους διατυμπανίζουν και κόπτονται δήθεν για την προστασία του περιβάλλοντος και από την άλλη γίνονται λάβροι πολέμιοι του νόμου που πρακτικά υλοποιεί αυτή την ανάγκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου