theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΣΗΚΩΣΕ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ: ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΛΑΛΗΤΟ Π.Δ ΠΟΥ "ΞΕΚΛΗΡΙΖΕΙ" ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!

      Το άκρον άωτον του πολιτικού τυχοδιωκτισμού με ό,τι περικλείεται στον αναχρονιστικό φτηνό λαϊκισμό με συνάρτηση την κοροϊδία του κόσμου, έλαβε χώρα προχθές στη Ζαχάρω. 
     Ο Δήμος μας (1) διοργάνωσε συζήτηση-διαμαρτυρία για τον μεγάλο κίνδυνο που διαγράφεται για όλη την περιοχή μας από εκείνο το "καταραμένο Π.Δ, την ταφόπλακα του τόπου μας".
       Δεν έχει σημασία πόσοι και ποιοι δημότες παραβρέθηκαν,(2) ελάχιστοι,  λίγοι ή πολλοί σημασία  έχει η βαρυσήμαντη παρουσία των Ηλείων βουλευτών της ανίερης συγκυβέρνησης Ν.Δ -ΠΑΣΟΚ με πρώτον τον Τζαβάρα και παραστάτη τον Κουτσούκο. Από κοντά και ο Θεμιστοκλής Βλαγκούλης, ως μόνιμος μαϊντανός...κρατούσε ...τα μπόσικα. 
        Ο δε Πανταζάρας, ως οικοδεσπότης ήταν όλο καμάρι και...καημό. 
      Βεβαίως αισθητή παρουσία έκαναν και οι διάφοροι Δομέστικοι, μια και έχουν τον δικό τους καημό...και πόνο!
      Το τι λέχθηκε, δεν χρειάζεται να είσαστε εκεί για να το ξέρετε, ακριβώς τα ίδια και τα ίδια που ψάλλουν λυσσωδώς τόσα χρόνια. Είναι κατά της ανάπτυξης, ταφόπλακα για τον τόπο, θα ξεκληρίσει τον κόσμο, μας παίρνουν οι ΜΚΟ την πατρίδα και άλλες τέτοιες κούφιες μεγαλοστομίες και φληναφήματα. Όλα μα όλα ψευδέστατοι και διαστρεβλωμένοι ισχυρισμοί κατά της αλήθειας και της σημασίας της προστασίας του Περιβάλλοντος. 
    Σίγουρα έχουν πάθει διπλωπία στη σκέψη και στο λόγο...
    Οπότε "άφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι" 
    Το θέμα σήμερα είναι οι κ.κ. βουλευτές, οπότε θα τους πούμε δυο φωνήεντα. 
     - Μα καλά κύριοι γιατί δεν λέτε την αλήθεια στον κόσμο, αλλά προκειμένου να                ξαναγυρίσετε στην εξουσία χρησιμοποιείτε τέτοια υπερσυντηρητικά και απαράδεκτα            μέσα;  
         - Μα καλά εάν έρθετε εσείς στην κυβέρνηση θα ακυρώσετε το Π.Δ, το νόμο;           
        -Μα καλά όλα αυτά τα χρόνια που είσαστε κυβέρνηση [ΝΔ-ΠΑΣΟΚ] ο τότε                  πρωθυπουργός, ο Σαμαράς ντε, ο γείτονας, γιατί δεν το έσβησε με μια 6Αύγ  μολυβιά          -ας ήταν και μπλε όπως έκανε με την ΕΡΤ- αλλά αντιθέτως προέκρινε το                              "Περιφερικό Πάρκο" με όλα τα παρατράγουδα; Δεν θυμάστε που επέτρεπε την                      πρόκληση στον Αγιαννάκη (φαραωνικές κτήσεις του ΚΟΤΙΝΟΣ ΑΕ) αλλά και κτήση στις      άλλες μικροϊδιοκτησίες πέρα από τη Νέδα, ενώ από δώ, στην Ολυμπία ουδεμία δόμηση.. Μεσσήνιος γαρ και ψηφοθηρία όπως με τον Επικούριο Απόλλωνα που εν μία νυκτί του φόρεσε μαντήλι Καλαματιανό! Δεν θυμάστε που το Σχέδιο σας το γύρισε πίσω το ΣτΕ και έθεσε θέμα για Εθνικό Πάρκο ( με όλα τα γνωστά σφιξίματα) και εσείς βάλατε την ουρά κάτω από τα σκέλια σας;
         - Μα καλά όταν υπογράφηκε και εγκρίθηκε η περιώνυμη Περιβαλλοντική Μελέτη, εσείς δεν είσαστε στην κυβέρνηση; Τώρα όμως γιατί την πολεμάτε ή καλύτερα έτσι κάνετε για τα μάτια του κόσμου, για τα ψηφουλάκια έτσι; 
 Αλήθεια αυτός ο άγιος άνθρωπος γιατί 
δεν βγαίνει τόσα χρόνια;

        - Γιατί κύριοι ξεχνάτε (ή φέρεστε έτσι για τα ψηφουλάκια που λέγαμε)  ότι όλα αυτά τα περί προστασίας και Π.Δ. είναι προτάγματα, προσταγές-μνημόνια αν θέλετε της Ε.Ε; Και ευτυχώς γιατί εσάς κ. Τζαβάρα τότε ως υπουργό σας ενδιέφερε ο Άγιος ΝΙκόλαος (πολλά εκατ. στα ΕΣΠΑ τότε κλικ ΕΔΩ)  για το περιβάλλον, τον Καγιάφα δεν δίνατε ούτε μια δεκάρα. Είναι ψέματα;   
         Για το δια ταύτα και τις λύσεις που προτάθηκαν θα τα πούμε προσεχώς. Για κάτι προσφυγές μου είπαν και....γέλασαν. Ακόμη μου μίλησαν για κάποιο στήσιμο από δικηγορικό γραφείο ..τα ξαναλέμε...

(1) Σύμφωνα με την παράγραφο 9 στα έχοντας υπόψη του Π.Δ, ο δήμος Ζαχάρως, αλλά και και όμοροι του Πύργου και της Κρέστενας δεν έστειλαν καμία παρατήρηση στη διαβούλευση. Ακριβώς αναφέρει ότι δεν γνωμάτευσαν επί αυτού.Τώρα πλέον λεονταρίζουν ψευδόμενοι και αν και αποκαλυπτόμενοι τουλάχιστον δεν λουφάζουν! 
 (2) Μετά από πολύ καιρό έσκασε μύτη στην κυριολεξία και ο ξεχασμένος Αγραπιδάς. Εμφανίσθηκε κάπου στο τέλος με φόρμα και ελβιέλες αλλά δεν άνοιξε το στόμα του εκτός από κάτι χαριεντίσματα με τον Τζαβάρα! Γιατί κ. Κώστα, μήπως άλλαξες θέσεις για το Π.Δ. τώρα που παραιτήθηκες από πρόεδρος εκείνου του περιβαλλοντικού   συλλόγου; Πάντως η σιωπή σου σχολιάσθηκε αρνητικότατα. 
   Να πω και το άλλο, η όλη εξαφάνιση του Αγραπιδά από τότε καθόλου καλά δεν καταγράφεται και από τους περισσότερους, λοιδορήθηκε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου