theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Ο ΝΕΟΣ ΔΟΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

       Μετά την περιπετειώδη παραίτηση του Νίκου Φάμελου(1) ή καλύτερα καρατόμηση, απόψε το βράδυ συνεδριάζει η Δημοτική αρχή - οι Πανταζικοί - για την εκλογή του νέου δημάρχου του Δήμου Ζαχάρως. Πολλά ακούσαμε από χτες και σήμερα και από άλλους και από τον ίδιο τον Πανταζή.
   Το πρόσωπο μάλιστα που προτείνεται - παλουκώνεται- είναι  ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος(2)
    Πολλά ακούγονται και άλλα τόσα διαδίδονται πλαγίως και υπογείως.  Τούτη τη βδομάδα έλαβαν χώρα διάφορες διαβουλεύσεις. Μια από αυτές  μάλιστα έγινε στο Γιαννιτσοχώρι στο σπίτι της αντιδημάρχου Αθηνάς, της αγαπητής ξαδέλφης.
    Τις τελευταίες ημέρες δε και τι δεν διαδίδονταν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Τέσσερις  με πέντε (3) έκαναν νερά και υποστήριζαν ότι δεν θα ψηφίσουν τον οριζόμενο Χαραλαμπόπουλο......
 Ο νέος δήμαρχος
 Σύμφωνα όμως με τα τελευταία νέα από τα μέσα η "εκλογή" θα είναι ομόφωνη! Πώς το λέει ο λαός και τα σκυλιά δεμένα. 
  Εξάλλου ο ίδιος ο Πανταζής μου δήλωσε το απόγευμα ότι θα είναι ομόφωνη, μα πολλά λέγονται όταν του είπα, αμέσως με το γνωστό του υφάκι μου λέει: 
            Για ποιον, τον Λαμπρόπουλο ...θα δούμε, όλα ομόφωνα θα γίνουν.
  Αυτό που έχει πάρει ...φωτιά στη στάνη του Πανταζιστάν είναι εάν θα γίνει και σχετικός ανασχηματισμός με τους τέσσερις αντιδημάρχους. Πάντως επί του προκειμένου, ο νέος δήμαρχος έχει ισχυρισθεί σε φίλο του ότι θα προβεί σε ορισμό νέων αντιδημάρχων.
      Ίδομεν....

(1) Βεβαίως μετά από σχετική πρόταση-διαταγή του Πανταζή που γενικά κάνει κουμάντο στο παρασκήνιο και στο προσκήνιο, όπως ο ίδιος  έχει δημοσίως ισχυριστεί,    τότε μετά τις νικηφόρες εκλογές και την την θρυλική έκπτωσή εξέλεξαν τότε ομόφωνα τον Φάμελο. Ο λόγος, όπως μου είπε ένας αιρετός  πρόεδρος, ήταν ότι θα έπαιρνε μαζί του και αρκετούς Ζουρτσάνους. Τελικά όμως αυτό έγινε μπούμερανγκ  .κι ο Στρατηγός ....έχασε και τη δική του ψήφο  και έτσι τον παραίτησαν.    
(2) Το άλλο που υποστήριζαν οι δήθεν αντάρτες είναι ότι ο Χαραλαμπόπουλοε δεν είναι τακτικός αιρετός δημοτικός σύμβουλος αλλά αναπληρωματικός.
(3) Γρηγόρης Κλημαντήρης, Λάκης Λαμπρόπουλος, Γιώργος Τριγάζης, Κρέσπης και Παναγιώτης Γκόγκας. Τελικά όμως ΟΛΟΙ ΄θα βάλουν την ουρά τους κάτω από τα σκέλια τους, δεν θα κάνουν κιχ.... 

[ Το κείμενο γράφτηκε στις 11 το βράδυ, που ακόμα δεν γνώριζα τα...αποτελέσματα. Αργότερα θα σας ενημερώσω ...καταλλήλως!]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου