theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΦΑΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ

   Εδώ και τόσες ημέρες έχει βουίξει ο τύπος (ηλεκτρονικός, χάρτινος και ραδιοφωνικός) για την παραίτηση του δήμαρχου  Νίκου Φάμελου στο δήμο Ζαχάρως κι εγώ το έμαθα τυχαία το Σάββατο το μεσημέρι, κι αυτό εντελώς τυχαία. [κλικ εδω, κλικ εδω
    Πώς το λένε ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι. 
    Θα θυμάστε ότι εδώ και αρκετό καιρό αυτό το θέμα πρώτοι το είχαμε βγάλει στη φόρα με όλα τα σχετικά παρασκήνια, [κλικ ΕΔΩ] πράγμα που είχε γίνει αιτία να μας στείλει ο Φάμελος εξώδικο [κλικ ΕΔΩ].
 Να λοιπόν που σε όλα πέσαμε μέσα, Μάλιστα από τότε είχαμε προαναγγείλει ότι ο νέος δήμαρχος θα είναι ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος. Εύχομαι δε να μην αποτελέσει το νέο σφαχτάρι του Πανταζή. Μέχρι τώρα είναι καρατομημένοι, ο Θεός να τους έχει καλά, 4 δήμαρχοι, 14 αντιδήμαρχοι και 5 πρόεδροι δ.σ., αν δεν κάνω λάθος, αν κι αυτό έχει πολύ μικρή σημασία. 
   Στην δε ανάρτηση της  1ης Αυγούστου ο πολυθρύλητος Γρηγόρης, πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ εμμέσως μας επιβεβαίωσε τις εξελίξεις [κλικ ΕΔΩ]. 
  Να όμως που το ταμπούρλο στη δημοτική αρχή χτυπάει ξέφρενο για νέες τελετές και θυσίες. Ετοιμάζουν το νέο σφαχτάρι που θα είναι θα είναι ο Γρηγόρης.
   Σύμφωνα λοιπόν με έγκριτες πληροφορίες ο Γρηγόρης  δέχεται πολλές και ασφυκτικές πιέσεις να παραιτηθεί.
   Το μέγα ερώτημα είναι γιατί ο Κύριος και Αφέντης τους, ο Πανταζάν  αλλάζει όλους σαν το πουκάμισο; Μου θύμισε τον πάλαι ποτέ Ανδρέα, που έφαγε τα πιο καλά παιδιά: Δρετάκης, Παρασκευάς, Τρίτσης και λοιποί.
    Ποίος είναι ο λόγος για τον Γρηγόρη, που αποτελεί τον 3ο ή 4ο πρόεδρο της ΔΕΥΑΖ και κατά κοινή ομολογία τον πιο επιτυχημένο; 
    Όμως έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας. Τον Γρηγόρη τον θεωρούν τρελό αλλά  από αυτόν μεγαλοπρεπέστατα θα το βρουν. Ο Γρηγόρης δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα και δεν κωλώνει με τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα παίρνουν αυτή την μορφή αν και ο ίδιος αρνείται τα πάντα. 
ΓΡΗΓΌΡΗ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ
ΡΩΤΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗ ΣΜΕΡΝΑ, ΤΟ ΜΟΥΝΤΡΑ 
ΤΗ ΜΑΚΙΣΤΟ ΤΗΝ ΑΡΗΝΗ  ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΔΙΝΑ
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση κι αυτό που τονίζεται στην Olympia New: Η … ηδονή της εξουσίας  έχει δημιουργήσει  όπως βλέπουμε και στις τελευταίες εξελίξεις συνθήκες … «αλληλοσφαγής» στην παράταξη του κ. Χρονόπουλου σε μια προσπάθεια να κάνει … αξιοπρεπή εμφάνιση στις εκλογές γνωρίζοντας ήδη ότι έχει χάσει και χάνει διαρκώς σημαντικό έδαφος επιρροής των πολιτών…..
  Αλήθεια πού τα στηρίζουν αυτά τα πράγματα; 
Είναι κακόβουλα και ανυπόστατα!!! 
Ρωτήστε προς επίρρωση  ακόμα 
και τον Αλεξανδρόπουλο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου