theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Νεότερα για τις προσφυγές...

      Λοιπόν σε ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας μου δήλωσαν κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση ακύρωσης του Π.Δ με συλλήβδην προσφυγή όπως ετοιμάζεται να προβεί ο Δήμος ή αλλιώς πώς. ΄Oπου υπάρχει Natura ...όλα τα τραπεζάκια μέσα, όπως έγινε και με την περίπτωση του Πηλίου. Τελεία, τελεία και παύλα.
    Μου είπαν όμως κατά περίπτωση εφόσον οι δημότες θίγονται από το Π.Δ. στην ατομική τους  περιουσία, προσφεύγοντας στα διοικητικά δικαστήρια είναι δυνατόν να κερδίσουν   αρκετή αποζημίωση από την πολιτεία.


   Ποιες είναι αυτές οι περιπτώσεις αόριστα μου τις έθεσαν, πολύ θολά τις κατάλαβα. Η ταπεινή μου γνώμη; Πιάσ΄το αυγό και κούρευ΄το και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας ....Οι δικηγόροι είναι σαν τις ύαινες,που έχουν αυξημένη στο έπακρο την ...όσφρηση. 
   Υπόψη το Π.Δ. λαμβάνει μέριμνα και για αυτές τις περιπτώσεις, στο άρθρο 8, παράγραφο 1 σαφώς καθορίζει ότι για τα έργα και τις δραστηριότητες, που κατά την ημέρα δημοσίευσης του παρόντος υφίστανται και λειτουργούν νομίμως ή βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής με βάση νόμιμη άδεια ή έχουν άδεια εγκατάστασης ή λειτουργίας ή έχει εκδοθεί απόφαση έκδοσης περιβαλλοντικών  όρων και αντίκεινται στις διατάξεις του παρόντος, συνεχίζουν να λειτουργούν με εκπλήρωση δυο προϋποθέσεων που έχουν να κάνουν με την εκπόνηση Ειδικής Οικολογικής αξιολόγησης.
   Επίσης κατηγόρησαν το δήμο για κατευθυνόμενη εύνοια υπέρ ορισμένου δικηγορικού γραφείου, πράγμα που δεν είναι καθόλου μέσα στα όρια της δεοντολογίας των κανόνων ανταγωνισμού αλλά και της νομιμότητας. 
 [Σχετικά με την αναβράζουσα αμαρτωλή κατάσταση με τα αυθαίρετα του Αγίου Νικολάου μια δήλωση κοινή κάποτε του τότε αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Μιχαήλ Δεκλερή, για παρεμφερές θέμα στο Πήλιο ήταν:
«Ανήκω σε εκείνους τους δικαστές που λένε ότι δεν υπάρχουν τετελεσμένα γεγονότα στο περιβάλλον. Κατά συνέπεια είναι κατεδαφιστέα».]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου