theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ!!! [Η πρωτη του Κοροβέση]

Σάββατο 11μ,μ 
    Πολλά γεγονότα αξιόλογα και άκρως ζουμερά έλαβαν χώρα σήμερα στη Ζαχάρω.
Τώρα απλώς τα καταγράφω και προσεχώς θα  τα παρουσιάσω ...ατόφια με όλα τα παρατρεχάμενα σχόλια μας. 
    1] Η διάλεξη στο δημοτικό σχολείο της πόλης που οργάνωσε η παράταξη ΝΕΔΑ και δη ο επικεφαλής της Κώστας Αλεξανδρόπουλος, είχε μεγάλη επιτυχία κυρίως γιατί 3 καθηγητές μίλησαν για ένα θέμα πρωτόγνωρο και λίαν ωφέλιμο την Ιαματική Ιατρική. Παραβρέθηκαν δε και είπαν και τα σχετικά τους και πολιτικά πρόσωπα, οι βουλευτές Μπαλαούρας, Τζαβάρας και Κουτσούκος καθώς και οι: ο  Πρόεδρος του Επιμελητηρείου Νικολούτσος, ο  εσαεί υποψήφιος Βλαγκούλης. Η όλη εκδήλωση ήταν υπό τη σκέπη του Πρεσβυτέρου Παπαγιάννη.
   2] Η αλλότρια, παραπλανητική, μικρή μεν αλλά άκρως υποβολιμαία παρουσίαση της σημερινής εφημερίδας "ΠΑΤΡΙΣ" σχετικά με την επαναλειτουργία    του Παιδικού Σταθμού Φιγαλίας λόγω ( άκουσον-άκουσον) των διαρκών προσπαθειών του Νίκου Φάμελου και Πανταζή αλλά και  με την διακριτική αλλά και ουσιαστική βοήθεια του  Υφυπ. Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκη..
Λίαν προσεχώς θα υπάρξει σφοδρή απάντηση της προέδρου της Φιγαλίας Ολυμπίας Κατσάμπολα, που καταγγέλλει τον Φάμελο και το Πανταζή για φτηνή καπήλευση και παραπλάνηση του κοινού.
  3] Στην ίδια εφημερίδα υπάρχει το πρώτο ίσως διάγγελμα του φερέλπιδος βουλευτού Νίκου Κοροβέση εκ Κακοβάτου. Βεβαίως να χαιρετήσουμε και να επικροτήσουμε την προσπάθεια ενός νέου που είναι έξω από τζάκια αλλά και την ελιτίστικη ομάδα των πολιτευτών στον νομό, ποτέ όμως όταν να μεγαλοπιάνεται και δη με ψεύτικες υποσχέσεις και φανφάρες...
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου