theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

"ΕΙΣ ΑΓΟΡΑΝ"

      Επουδενί  δεν έχουμε κάνει διαφήμιση, ούτε σε βιβλία, ούτε σε μαγαζιά, ούτε σε πρόσωπα βουλευτάδες και σια. Δεν έχουμε πέσει σε αυτό το λούκι της καταναλωτικής υστερίας. Έχουμε παρουσιάσει ορισμένα στέκια και  φαγάδικα που είτε αντικειμενικά  αξίζουν για την ποιότητά τους, όπως το "Το Εν Ρίπεσι Φαγοποτείον" (κλικ ΕΔΩ) του Περικλή είτε  λόγω της ιστορικής ή γραφικής σημασίας, όπως το ¨Δίπορτο"(κλικ ΕΔΩ) στην Αθήνα και του "Χρηστίδη" στον Μποσχοινόκαμπο. 
  Κάπως με μικτό χαρακτηρισμό, μπορούμε να παρουσιάσουμε και το " ΕΙΣ ΑΓΟΡΑΝ" , ένα μικρό ταβερνάκι, μια τρύπα, με θαλασσινές λιχουδιές, φρεσκότατες από τα διπλανά ψαράδικα. Βρίσκεται στην Νέα Ιωνία, που ακόμη κρατά το προσφυγικό της χρώμα, στην Αγίας Φωτεινής 23, τρία λεπτά από το σταθμό του ηλεκτρικού΄.    Πήγαμε λοιπόν με το Λενάκο με παρέα το ζεύγος Οικονομόπουλου, την καλή μας Σούλα εκ Θεσσαλονικης, εξού και η γαλήνια νηνεμία της και τον χειμαρρώδη Κώστα, εκ Ζούρτης παρακαλώ με εξοχικό στην Τρανηλάκα του Πρασιδακίου.

   Παραγγείλαμε ένα πιάτο από όλα, γαρίδες, καλαμαράκια, σαρδέλες ψητές, μπαρμπούνια, οκτάπους  με τα σχετικά συνοδευτικά πιάτα (σαλάτες κτ.λ.α) και φυσικά λευκόν, θεσπέσιο οίνον. Φάγαμε και ήπιαμε του σκασμού, που λένε, αλλά δε βαριέσαι μεσημέρι ήταν και άντε μια στις τόσες επιβάλλεται...      




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου