theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΤΟ ΑΝΘΟΚΗΠΙΟ H ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ

Με τι  λόγια να χαρακτηρίσω αυτή την περιβόητη ανακοίνωση της παράταξης  Πανταζιστάν για τη διαγραφή του Γρηγόρη  Κλημαντίρη; 
    Είναι απίθανη, καταπληκτική αλλά και σπαραξικάρδια και άκρως ευτράπελη. 
   Αλήθεια ποιος μεγάλος, φαφλατάς "δικηγορίσκος" συνέταξε αυτό το παντελώς έωλο και  αμετροεπές κατηγορητήριο, σαν φιρμάνι του Σουλτάνου; Ούτε καρδινάλιος της Ιεράς Εξέτασης να ήταν! 

     Κατ΄ αρχάς δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι πλέον δεν ισχύει ο νόμος 3852/10 (Καλλικράτης)και το άρθρο 66 έχει αντικατασταθεί από το άρθρο 73 του νόμο 4555/18 (Κλ   εισθένης). Μήπως η απόφαση διαγραφής είναι άκυρη(1)
   Βεβαίως παραβλέπουμε το πλήθος μαργαριταριών, σολοικισμών, ευτελών αμετροεπειών  και μεγαλόπρεπων συμβολισμών (2) αλλά και τα φληναφήματα που βρίθει αυτό το μνημειώδες κείμενο! Το άκρον άωτον είναι εκείνο το επικεφαλή της Παρατάξεωςπου βγάζει μάτια. (λες και είναι ο επικεφαλής, του επικεφαλή τον επικεφαλή...εκτός εάν αναφέρεται στους επι-κεφαλείς της Παρατάξεως με Π κεφαλαίο!!! 
 Με συνεπήραν όμως και εκείνα τα: «ανακουφιστικής απόφασης» διεμβολίζει τη συνοχή και μη ουσιώδης παρουσία.
      Άπιαστα!
      Πάμε και στα ουσιώδη.
   Επικαλείστε την παράγραφο 5 του άρθρου 66 του "Καλλικράτη" που σας δίνει το δικαίωμα να διαγράψετε τον Γρηγόρη, όμως την 1η παράγραφο του ίδιου άρθρου "Οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου κατά συνείδηση", ούτε μυρουδιά έχετε πάρει! 
  Πιο έργο της δημοτικής παράταξης  παρακωλύει ο Γρηγόρης και μάλιστα έργο που χαίρει της εκτίμησης της Τοπικής  κοινωνίας; Αυτό που το βλέπετε; Στο όνειρό σας; Σοβαρά πείτε μας ένα έργο που  έχετε επιτελέσει τόσα χρόνια; Μήπως θεωρείτε έργο την προκλητική αγορά εκείνου του ερειπίου,  του Γρηγορόπουλου [κλικ ΕΔΩ] ή την περιβόητη αγορά του σκουπιδιάρικου (κλικ ΕΔΩ) ή το ειδεχθές ανοσιούργημα στους καταρράκτες της Νέδας(κλικ ΕΔΩ) ή τους δρόμους στα πάνω χωριά, που σκάσανε σαν καρπούζια (κλικ ΕΔΩ) ή την καλαισθησία στα δενδράκια στους δρόμους της πόλης; Τι κάνατε με το γυμναστήριο, τις αποθήκες, το κτίριο του Χριστόπουλου που χάσκουν προς χαρά και απέραντο όλβο των φιδιών και των αραχνών;  Για τον προβληματικό και ανεπαρκή βιολογικό καθαρισμό και τον Καγιάφα που ως αποδέκτη τον έχετε καταντήσει χαβούζα της Ζαχάρως δεν πρέπει να απολογηθείτε; Πόσα πρόστιμα έχετε πληρώσει για αυτό το χάλι; Και δυστυχώς σας φταίει ο κάθε Γρηγόρης που η ΔΕΥΑΖ είναι έτοιμη να φουντάρει..
   Αυτά είναι τα έργα σας! Καραμπινάτα εγκλήματα! 
  Στην αποτυχημένη πομπώδη ενσωμάτωση της ΔΕΥΑΖ στο δήμο κατηγορείτε τον Γρηγόρη ότι δεν συντάχθηκε με την δημοτική αρχή και έθεσε σε κίνδυνο την οικονομική πορεία του (οικείου) δήμου και το κύρος του δημάρχου. Γιατί ξεχνάτε την καρπαζιά; Καρπαζιά δεν ήταν η ακύρωση της εποπτεύουσας αρχής της Περιφέρειας που σας ήρθε σφοντύλι; (κλικ ΕΔΩ)
    Επίσης κατηγορείτε τον Γρηγόρη για "πλημμελή άσκηση καθηκόντων" , αυτό έχει να κάνει με το ωράριο; Επ'  αυτού για ρωτήστε τους ίδιους τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΖ. Ο Γρηγόρης, όπως είναι, γούστο και καπέλο του, είναι δουλευταράς και "ακούει" τους αρμόδιους υπαλλήλους και τεχνικούς.Οι προηγούμενοι πρόεδροι της ΔΕΥΑΖ, ήταν καλύτεροι; Τότε γιατί τους παύσατε; (3)
    Αλήθεια γιατί πελαγοδρομείτε και δεν τον καρατομείτε απλώς "γιατί δεν συνεμορφώθη με τας υποδείξεις". Είναι ηλίου φαεινότερο, όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.
    Ισχυρίζεστε ότι "οι προτάσεις-αποφάσεις του Δημάρχου και της Δημοτικής Παράταξης μας όταν μας περιλαμβάνουν είναι ορθές και δημοκρατικές"
     α) Δεν είναι προτάσεις - αποφάσεις αλλά ΕΠΙΤΑΓΕΣ του Πανταζή και όλοι μόκο.
     β) Περί δημοκρατίας είναι έγκλημα που αναφέρεστε...
 Ομοίως είναι έγκλημα  και τουλάχιστον  πρέπει να ορρωδείτε όταν αναφέρετε: "Η βασική αρχή της Δημοτικής μας Παράταξης ήταν και είναι το εμείς έναντι του εγώ, το γενικό συμφέρον έναντι του προσωπικού και αυτό θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε"
  Στο τέλος που τονίζετε ότι όταν "αρθούν τα προηγούμενα  είναι δυνατή  η επανένταξή στην παράταξη", Δηλαδή εάν ο Γρηγόρης υπακούσει στα κελεύσματα με πεσκέσι την παραίτηση και δηλώσει μετάνοια τότε πάλι θα τον σφιχταγκαλιάσετε;
   Για δε τους υψηλούς στόχους, που έχετε θέσει, τους βλέπουμε από τα έργα και τις ημέρες σας!!! 

1) Ασχέτως αν το αντίστοιχο άρθρο 73 του "Κλεισθένη" είναι πανομοιότυπο για τέτοιες περιπτώσεις στις δημοτικές παρατάξεις.
(2) Νισάφι πια το λιβάνισμα στον αφέντη σας, για την έκπτωτη ταμπακιέρα τσιμουδιά... 
(3) Στις τόσες παύσεις-καρατομήσεις εύκολα συμπεραίνεται  ότι κριτήριο διόλου δεν είναι η αξιοκρατία αλλά η αρχή να βολέψει ο Πανταζάν πολλούς για να μην έχουν παράπονα και γκρινιάζουν. Η ίδια αρχή ισχύει και για τα άλλα μισθωτά  πόστα, όπως πρόεδροι Δ.Σ, αντιδήμαρχοι. Βεβαίως υπάρχουν και γνωστές εξαιρέσεις, που κάνουν μπαμ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου