theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΤΟΚ [ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ] ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΚΟΥΚΟΥΛΑ!!

  1. Επέλεξα να μην απαντήσω εγώ στον Ντοκ για εκείνο το ψιλο-λιβελογράφημα κατά του Μπαλαούρα, ίσον κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά να το κάνει ο Μήτσος Κουκουλάς για δυο λόγους:
  2. 1) Ο Μήτσος ήταν χρόνια στο ...κουρμπέτι της αριστεράς στην αριστερά, εξού και το βιβλίο του "ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ" και
  3. 2) Ο Ντοκ ειναι φιλαράκος και γνωστός από παλιά για την ....επαναστατικότητά του μέσα από το ΚΚΕ, που πάντα όμως ήμουν αντίθετος, οπότε η απάντησή μου θα είχε πολλά υποκειμενικά και αντικουκουεδίστικα στοιχεία.
  4. Το μόνο που εγώ λέγω είναι ότι όλες αυτές οι "πνευματώδεις", λεπτεπίλεπτες, υπερεπαναστατικές κορώνες που εκτόξευσε ο Ντοκ έχουν τόσο βάρος όσο και η μνημειώδης φράση του Σωκράτη: «Ω Κρίτων, τω Ασκληπιώ οφείλομεν αλεκτρυόνα».
Ιδού η απάντηση του Δημ. Κουκουλά:
Κύριε Τάδε,
Διαβάζοντας την επιστολή σας προς τον Μάκη Μπαλαούρα που βρίθει προσωπικής εμπάθειας, προσπάθησα να ανιχνεύσω τα κίνητρά της. Κατέληξα σε δυο συμπεράσματα. Ή πρόκειται για τα συνήθη ταπεινά της ζηλοφθονίας που είναι και ανθρώπινα και κατανοητά  ή για τα άλλα τα ύπουλα και αβυσσαλέα. Κάποιοι, για Χ λόγους, θα θέλανε τον Μπαλαούρα μόνιμα με πρησμένα μάτια και μούτρα από το ξύλο της ΕΣΑ και η οποιαδήποτε παρέκκλισή του από αυτό συνιστά προδοσία. Οπότε του την πέφτουμε από τ’ αριστερά με την «τζάμπα μαγκιά» του ultra επαναστάτη –ο σίγουρος τρόπος καλοπέρασης στον καπιταλισμό-- και του ζητάμε και τα ρέστα χωρίς να δίνουμε λόγο για το εαυτό μας. Ο Σύριζα το είπε καθαρά από την αρχή: δεν θα κάνουμε επανάσταση! Να σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται –μέσα στην τραγική για τη χώρα μας και τον κόσμο συγκυρία-- θα προσπαθήσουμε. Και έσωσε μέχρι τώρα πολλά! Για το αντίθετο υπάρχουν τόσα και τόσα  συστημικά μίντια που αλυχτάνε κάθε μέρα σαν τα λυσσάρικα σκυλιά! Τι να προσθέσει ρε κακομοίρη η δική σου χολή … συγγνώμη, φωνή ήθελα να γράψω!
Δημήτρης Κουκουλάς

2 σχόλια:

  1. Δημήτρης Γεωργακόπουλος7 Νοε 2018, 10:42:00 π.μ.

    Το παρατσούκλι μου κύριε Κόλια, το χρησιμοποιείς περισσότερο από τ΄ όνομα μου. Το κάνεις γιατί φοβάσαι μην δεν με ξέρουν ή για να με απαξιώσεις και καλά; Χαμένος κόπος αδελφέ γιατί ο καθένας σ΄ αυτόν τον τόπο έχει αφήσει το αποτύπωμα του κι έχει δρέψει "το κέρδος". Εγώ έμεινα αριστερός, τουτέστιν κατά της αδικίας, της φτώχειας, της εκμετάλλευσης, των Αμερικανών, των Τραπεζιτών και των οικονομικών δολοφόνων είτε είναι διακρατικοί θεσμοί είτε οικονομικές συμμορίες. Εσύ κ. Κουκουλά μου που δεν με ξέρεις αλλά επιχειρείς να με ψυχαναλύσεις και γράφεις ένα σωρό βλακείες μάθε πως χολή δεν έχω, αηδία έχω για την κατάντια ανθρώπων που τους λογάριαζα για παληκάρια. Ααα, γιατί δεν έχω ζήλεια; Γιατί τρώω καλά, πίνω και γαμώ όσο θέλω. Εσύ με τον Λάκη όπως λέμε και στον τόπο μας τραβάτε να βρείτε παιδιά... Υ.Γ Το σχόλιο μου ή θα καταχωρηθεί ακριβώς ή καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Κόλια, δεν ξέρω αν ο πάρα πάνω επιστολογράφος έχει εξουσιοδότηση να ομιλεί από μέρους του Μάκη.Έχει όμως τη δική σου ταύτιση. Άκου λοιπόν: Παράγραφος 3.Προσπαθεί να θολώσει η να παραποιήσει την εικόνα του Μήτσου, με ψυχαναλυτικές παπαριές. Μάταιος κόπος, διότι έχει τίτλους τιμής που και συ γνωρίζεις και κρύβεις. Παρ.4. Το Μάκη τον θέλαμε με ανοιχτά μάτια, ( Τα πρησμένα εγώ του τα σκούπιζα στη σιδερένια πόρτα στην είσοδο της Ανωτάτης. Και στην Ε.Σ.Α με πήγανε ). Άλλωστε ( και τους άλλους ) για να είναι εκεί εμείς τον στείλαμε, για να νομοθετήσουν υπέρ του λαού. Όχι υπέρ του συστήματος και των δανειστών.Για να κρατάει η μέση τους και τα γόνατα τους.Να μη γίνεται το ΌΧΙ ΝΑΙ,να ΤΡΑΒΆΕΙ Η ΖΏΗ την ανηφόρα και όχι τον κατήφορο. Να μην ονομάσουν ( γιατί έτοιμοι είναι )το φευγιό των μυαλών << ευλογία>>, όπως ο γερο Καραμανλής τη μετανάστευση των μπράτσων παλαιότερα. Τώρα η Κίρκη φταίει το vertigo φταίει θα σε γελάσω.. Παρ.5. την ultra επανάσταση τη δίδαξαν πολλοί << αριστεροί>>, μέσα από το φαγοπότι των Επιμελητηρίων που κυριαρχούν επί τόσα χρόνια.Εμείς δεν είμαστε εκεί.Παρ. 5:Ο Σύριζα το είπε καθαρά ( που και πότε? )από την αρχή: δεν θα κάνουμε επανάσταση! Όχι βέβαια:Θα βολευτούμε!!!Και μια σύσταση για το φίλο σου:Μη γράφει γράμματα,γιατί εκτίθεται. Να γράφει βιβλία-ηθογραφίες, σε αυτό είναι καλός.
    Και λόγω της επιστήμης του να μην ξεχνά: Αριστερός πολιτικός δεν είναι όποιος δεν κάνει σταυρό,αλλά όποιος ασκεί κοινωνικό έλεγχο στον παραγόμενο πλούτο. Και μια σύσταση: Διαβάστε,Βαρουφάκης << Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ>> και τις απόψεις του GORE VIDAL. Αμερικανός ήταν, αλλά είχε ανοιχτά μάτια. ΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή