theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ Ή Η ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Η ...ηγεσία του τόπου, φτου να μην
 τους ματιάσουμε 
    Απόψε στη Ζαχάρω έγινε Δημοτικό Συμβούλιο [έναρξη 10.15 μ.μ (1)] όπου εν μέσω ταραχώδους και παράλογης διαδικασίας επιτελέσθηκαν πολλά δυσάρεστα και ευτράπελα συμβάντα, βεβαίως γύρω από το κύριο θέμα την άδικη διαγραφή από την παράταξη της "Δυναμικής Πρωτοβουλίας", που είναι και δημοτική αρχή του δήμου και την εν ψυχρώ καρατόμηση από πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ του Γρηγόρη  Κλημαντίρη. Η διαγραφή ήταν άδικη καθότι ο Γρηγόρης ήταν επί 18 ολόκληρα χρόνια  το πρωτοπαλίκαρο του Πανταζή . Η δε παύση από την ΔΕΥΑΖ ήταν όχι μόνο και ανεξήγητη, όπως τα πράγματα εξελίχθηκαν και ανήθικη αλλά πολύ φοβάμαι ότι ήταν και παράνομη.

  Ολα αυτά τα πράγματα σιγά-σιγά και με το μαλακό θα τα φέρουμε στην επιφάνεια, μια και υπάρχουν πολλές βιντεοσκοπήσεις και ανάλογες ηχογραφήσεις για όλα.΄
 Πάντως η πρώτη μου κατάθεση ψυχής είναι ότι μας διοικούν άχρηστοι, ανίδεοι και ανίκανοι άνθρωποι και επομένως επικίνδυνοι. Σκέτα ντουβλούκια και κάνουν τους νομομαθείς. Πραγματικά από μια μεριά τους λυπήθηκα. Κακόμοιροι, ούτε ένα επιχείρημα.   
 Ευτυχώς που δύο άτομα κράτησαν με τιμή το ύψος των περιστάσεων.
      Πρώτος ο ίδιος ο Γρηγόρης, που παρόλη την πικρία του και το παράπονό του για μια τέτοια χυδαία - ναι χυδαία - και παράλογη αντιμετώπιση στάθηκε ΚΥΡΙΟΣ (2) 
     Όμως το κύρος της Αυτοδιοίκησης και την αρμόζουσα τιμή στους πολίτες την κράτησε ψηλά  ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας  Αλεξανδρόπουλος. 
       Νηφάλιος απλός και σταράτος.... 
        Και στους δύο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!
       Τα άλλα, τα πολλά  και σπουδαία στη συνέχεια ...

(1) Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώρης Τριγάζης τόνισε ότι αυτό έγινε λόγω δικού του κωλύματος. Το πιστεύετε δεν το πιστεύετε είναι άλλο καπέλο. Πάντως για το ποιόν και την πάστα αυτού του κυρίου, Γιαννιτσοχωρίτης ών,  σας  παραπέμπω σε μια παλιά μου ανάρτηση που αναφέρεται πόσο τραμπούκος είναι (κλικ ΕΔΩ)
(2) Για να πω την αλήθεια η όλη του άψογη στάση μου έκανε μεγάλη εντύπωση μια και λίγη ώρα πριν έπινε τα ουίσκια το ένα μετά από το άλλο. Το πόσο σωστός και αιχμηρός ήταν θα συμφωνήσετε και όλοι εσείς όταν θα δημοσιευθούν τα σχετικά βίντεο αλλά και η σοβαρή κουβέντα που είχαμε στο μαγαζί του  λίγη ώρα πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου