theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Η ΠΙΟ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ!!!..

     Τις προάλλες τηλεφωνηθήκαμε   με έναν παλιό φίλο Ζαχαραίο και ανάμεσα στα πολλά μιλήσαμε και για εκείνη την αποφράδα σελίδα της Ζαχάρως, την  μνημειώδη  επιδρομή, το μεγάλο ντου στην παραλία του Καΐάφα [κλικ ΕΔΩ] κατά την πρώτη δεκαετία του Πασοκ. 
   Κατάλαβα λοιπόν ότι αυτή η επιδρομή δεν έγινε σε μια νύχτα, αφού είχαν προλάβει να γίνουν ακόμα και βίλες οι οποίες είχαν ηλεκτροφωτιστεί επίσημα από τη ΔΕΗ και ο ΟΤΕ είχε εκπληρώσει την επιθυμία τους.Ούτε ιδιωτικές επιχειρήσεις να ήταν. (1)
.

       Το θέμα είχε πάρει πανελλήνιες διαστάσεις, μια και είχαν πλακώσει πολλοί και διάφοροι ξένοι από παντού.Έμαθαν ότι μπορούν να αποκτήσουν οικόπεδο τσάμπα στον παράδεισο και έτρεξαν να προλάβουν. Αποτέλεσμα τα αυθαίρετα κτίσματα, πρόχειρα και μη, αραποκαλύβες και βίλες είχαν φθάσει τις εκατοντάδες. 
     Επιδημία!!! 
    Φαντάζεστε τι έγινε την άλλη ημέρα ....στη δημοκρατική Ζαχάρω με τους κάθε λογής πρασινοφρουρούς και τον ...υπνωτισμένο δήμαρχο; 
       Είπαμε και για την παράκτια ζώνη που εξαπλώνεται από τον Καϊάφα μέχρι πέρα το Σαμικό  Ζαριφοποπλέϊκα. Τίποτα δεν ξέρω για αυτή την περιοχή, που βεβαίως ανήκει στο δήμο Κρέστενας, ρωτήστε τον φίλο μου τον Αρφάνη, τον μέντορα παλιάς και νέας εποχής. 



(1) Που λέτε ο φίλος έχει στο αρχείο του - παλιό οπωσδήποτε - διάφορες φωτογραφίες σχετικές με το ...ταπεινωτικό θέμα και δη με πρωταγωνιστές άτομα. Αναμένω να ξεπεραστούν οι όποιες ...ευαισθησίες και τέτοια.. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου