theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ

     Αξίζει να παρακολουθήσετε τις τοποθετήσεις των Ηλείων βουλευτών  Α] Κωστ. Τζαβάρα της Ν.Δ. και Β] Γιάννη Κουτσούκου του ΠΑΣΟΚ, στην αξιόλογη εκδήλωση (1α) (10-11-2018) για την Ιαματική Ιατρική & Καϊάφας στη Ζαχάρω.
    Α] Ο κ. Τζαβάρας με τον γνωστό στομφώδη και βαρύγδουπο λόγο του (1β) διατυμπάνισε ότι για την οικτρή κατάσταση του Καϊάφα δεν ευθύνεται η Πολιτεία αλλά:
             α) πρώτα φταίνε τα μυαλά εκείνων που κυριαρχεί η άποψη ότι το κράτος είναι ο                        μεγάλος πατέρας και τα περιμένουν όλα.
             β) Οι ιδεοληψίες κατά των ιδιωτών (2) και 
             γ) Οι ισχυροί όροι Προστασίας που έχουν θεσμοθετηθεί για την περιοχή του                                Καγιάφα
    Καταλάβατε;
    Ο Τζαβάρας κάνει πώς αγνοεί ότι όλα αυτά τα ατέλειωτα χρόνια, μέχρι το 2015, οι κυβερνήσεις Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη του Καγιάφα είχαν συντάξει 24 - ναι 24 - μελέτες και δεν υλοποιήθηκε καμία. 
    Να δούμε τι θα αρθρώσει σε λίγες ημέρες που επιτέλους θα αρχίσουν τα έργα στον Καϊάφα 
  
(1α) ΟΙ βουλευτές κάθε προεκλογική περίοδο τρέχουν και δεν φθάνουν για να προλάβουν όλες τις εκδηλώσεις, σαν την Παγώνα που δεν άφηνε κανένα πανηγύρι.
(1β) Με τον ίδιο τρόπο μιλά από όλα τα βήματα ακόμα και στη Βουλή των Ελλήνων
(2) Εύκολα διαφαίνεται, κάνει μπαμ καλύτερα, ότι η σημαία του κόμματός του είναι ο Νεοφιλελευθερισμός που όλοι τους πρεσβεύουν, βουλευτές, μέλη και οπαδοί. Γιατί να   το κρύψουν άλλωστε, όπως έλεγε ο πατήρ Κωσταντίνος Μητσοτάκης.  
(3) Βεβαίως όπως θα καταλάβατε στο βίντεο εγώ του ..μπήκα, πράγμα που εντέχνως προσπάθησε να το χρησιμοποιήσει υπέρ του ευχαριστώντας με πάρα πολύ ως πρόσκληση αλλά μετά άλλες δυο φορές το κριτίκαρε   

        Β] Ο δε Κουτσούκος θυμήθηκε και αναφέρθηκε στο 2003, με τον Γεωργακόπουλο εκ Βάρδας υπουργό, που προσπάθησαν επίμονα να αποχαρακτηρίσουν τη λιμνοθάλασσα του Καγιάφα σε απλή λίμνη, ούτως ώστε οι παρόχθιες περιοχές  να πάψουν να ανήκουν στη ΄λιμνοθάλασσα και να παύσουν να ισχύουν οι προστατευτικοί νόμοι και αυτές οι εκτάσεις-φιλέτα να πουληθούν μπιλ παρά στους επενδυτές. Ευτυχώς τότε ο Κωσταντόπουλος, πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στην κυριολεξία τους κυνήγησε!  
   Για δε τα επικείμενα έργα στον Καϊάφα, που οσονούπω  εκτελούνται, άκουσον-άκουσον τι είπε ο αθεόφοβος:
      "...Η μελέτη της ΕΤΑΔ είναι από το 2010 και δέστε που κατέληξε με τη γραφειοκρατεία...αλλά είναι μια περιορισμένη παρέμβαση...καλό είναι αλλά δεν αρκεί.....και σε ένα βαθμό συμφωνώ με τον κ.Τζαβάρα..." 
    
Σε πλήρη αντιδιαστολή είχε μιλήσει πρώτος ο βουλευτής Μάκης Μπαλαούρας που για μια άλλη φορά εξάγγειλε ότι η προκήρυξή για τον Καϊάφα θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες. Προτιμήσαμε να παρουσιάσουμε τους αντιπολιτευόμενους βουλευτές για ...τις ωραίες κορώνες τους!  

Για τον Βλαγκούλη τα λέμε σε άλλη μας ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου