theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΦΙΓΑΛΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!!!

Χίλια μπράβο που επαναλειτούργησε [κλικ ΕΔΩ] μετά από τρία χρόνια ο Παιδικός Σταθμός της Φιγαλίας. 
    Όμως είναι μεγάλο θράσος να καπηλεύονται και να πανηγυρίζουν τα άτομα που τότε τον έκλεισαν και μάλιστα με  απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. 
 Τα πράγματα τα βάζει στη θέση τους η ίδια η πρόεδρος Τ.Κ. Φιγαλίας Ολυμπία Κατσάμπουλα με την  απάντησή της:

"Μένω κατάπληκτη και εγώ και όλο το χωριό από την δήλωση του τέως Δημάρχου κ. Φάμελου που ενώ με  πρωτοβουλία δική του και του κ. Πανταζή Χρονόπουλου έκλεισε ο παιδικός σταθμός πριν 3 χρόνια, τώρα προσπαθεί να καρπωθεί τον αγώνα και τις ενέργειες τις δικές μου και της παράταξης μου για την επαναλειτουργία του. Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν καλά ποιος κατόρθωσε να τον ανοίξει.
Λυπάμαι πραγματικά για την δήλωση του τέως Δημάρχου που σκοπό άλλο δεν έχει παρά μόνο ψηφοθηρικό για τις επερχόμενες  εκλογές του Μαίου.
Ο κόσμος της Φιγαλείας έχει και μνήμη και γνώση και θα απαντήσει ανάλογα"
Χτες το βράδυ δε επιβεβαίωσε ή ίδια την τότε απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου για κλείσιμο.
Ο δε Μπαξεβανάκης μου τόνισε, εννοείται τηλεφωνικά, ότι ο Φάμελος τον είχε επισκεφτεί πέρυσι στο υπουργείο αλλά ποτέ όμως δεν είχε καμία σχέση με τον Πανταζή.
Πώς ο ευφάνταστος δημοσιογράφος της "ΠΑΤΡΙΣ" προχθές το παρουσίασε με τέτοιο τρόπο ώστε να συμπεραίνεται ότι ο Μπαξεβανάκης ουσιαστικά βοήθησε "μετά τις διαρκείς προσπάθειες του Φάμελου, αλλά και του Πανταζή" ούτε ο ίδιος ο...Μπερλουσκόνη δεν θα το αποτολμούσε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου