theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙΣ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ [ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ] ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ


(1¨)

   Για τον "φέρελπι" υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ(1) πολλές φορές έχουμε αναφερθεί μια και είναι ..πατριωτάκος μας (2) Βεβαίως και θα επικροτούσαμε την υποψηφιότητα ενός νέου που ξεκινά φρόνιμα χωρίς κληρονομικό δικαίωμα και κάποιο τζάκι από πίσω αλλά ο κ. Νίκος ανέμισε  υψηλό μπαϊράκι  διατυμπανίζοντας φανφάρες ευαγγελιζόμενος το σωτήρα του νομού.   
  Τούτη η δημοσίευση  οφείλεται στην βαρύγδουπη συνέντευξη που ....φιλοξένησε η ¨ΠΑΤΡΙΣ" που αναμασά τα ίδια και απαράλλαχτα με τους δικούς του προφέσορες κατά του περιώνυμου Π.Δ. αλλά και για τον Καϊάφα. Συνάμα εκτοξεύει και πολλές δικές του μωρολογίες!(3)
   Α]  Γιατί κύριε Κοροβέση δεν λες την αλήθεια και εσύ και όλοι της ενιαίας παράταξης (Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ); Το Σχέδιο Π.Δ για το Περιφερειακό Πάρκο δεν το προωθούσε η κυβέρνηση του Σαμαρά, του μεγάλου σου Κύριου και πατρόνα;  Μήπως θυμάσαι πώς αντέδρασε και γιατί ο Δήμος Κυπαρισσίας; Η διαφορά του τότε σχεδίου με το υπογεγραμμένο τελικό Π.Δ έγκειται σε ένα σοβαρότατο σημείο:   💀Τότε το σχέδιο επέτρεπε τη δόμηση στις ιδιοκτησίες ανεξαρτήτως απόστασης από την παραλία, περιοχή υψηλής προστασίας  και ανεξαρτήτως στρεμμάτων. Αυτό όμως κ. Κοροβέση επιτρεπόταν ΜΟΝΟ στη Μεσσηνία, ενώ εδώθε από τη Νέδα, σε όλη την Ηλεία ρητά το απαγόρευε! Έτσι δε κατέβαζε τα ...βρακιά στο δάσος του Μπουζιού για τον Παπά.(4)
        Β] Για τον Καϊάφα λέτε επί λέξει:
   " Να αφήσουμε τον Καϊάφα να αναπτυχθεί και να μην τον δεσμεύσουμε ώστε να μετατρέπεται σε βούρκο".
 Σοβαρά μεγάλε μου πολιτευτά; Πόσα χρόνια πάνε που εσείς (Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ) είσαστε στην εξουσία και μας κοροϊδεύατε; Oύτε μία, ούτε δύο, 24 μελέτες είχαν συνταχθεί, έτσι για τα μάτια...
   Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ξελασπώνει το θέμα και ο Καϊάφας μπαίνει σε ράγες, εσείς όλοι, αντί τουλάχιστον να κάνετε τον ψόφιο κοριό εκτοξεύετε ρουκέτες φτηνού λαϊκισμού.
    Ας τελειώσουμε εδώ και πάλι τα λέμε με τον φίλο μας τον Νικολάκη...

  (1΄) Να χαρώ τον κ. Δήμαρχο!! [Ο Γρηγόρης σε γυρεύει]
  (1) Πάντως εγώ στοιχηματίζω ότι δεν θα είναι καν υποψήφιος και θα τον φάνε λάχανο οι Πυργαίοι με τις αβάντες της Διονυσίας.  
 (2)  Στον Κακόβατο που έγινε  επιχειρηματίας εστίασης, όπως αναφέρεται από τον τοπικό τύπο  στην πρώτη αναφορά κλικ εδω    μας ήρθε από το Γραμματικό Αττικής. Εκεί που  η μεγάλη πλειοψηφία είναι βέρα δεξιοί μέχρι ακροδεξιοί, ως σκληροί Αρβανίτες, έως ότου τους έφεραν αρκετά πριν το 15 τη χωματερή στα πόδια τους, οπότε οι περισσότεροι πήγαν με τη Δούρου και τον Σύριζα και έγιναν ...αριστεροί με..Ψινάκη δήμαρχο. Τώρα;  Είδαν και απόειδαν, μετά από τόσες κινητοποιήσεις και αγώνες ακόμα και δικαστικούς,   ότι δεν υπάρχει περίπτωση  αλλαγής της χωροθέτησης του ΧΥΤΑ, λάβροι κατά της Δούρου, στράφηκαν πάλι στην προαιώνια κοίτη τους. Ζήτω ο Μητσοτάκης! 
   (3) Πρέπει- λέει- να κοιτάξουμε τον πολεοδομικό -χωρικό σχεδιασμό να επιστρέψουμε χρήση γης και στην παραλία. Αυτό όχι μόνο είναι χοντρή ανοησία. Τουλάχιστον αυτός λέει την αλήθεια.
   (4) Οπότε ο Δήμος Κυπαρισσίας τότε το επικροτούσε με χέρια και πόδια, μαζί και όλοι οι σύλλογοι της Τριφυλίας. Αντίθετα στην Ηλεία ήταν όλοι αντίθετοι κάθετα και οριζόντια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου