theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΗΡΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ....ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ

   Στην τετελεσμένη νομοτέλεια των όσων έχουμε καταγγείλει προ είκοσι περίπου ημερών [κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ ] ήρθε η πλήρης επιβεβαίωση. 
   Και οι δυο, αναφανδόν η δημοτική αρχή (Πανταζάρας) και η Ν.Ε.Δ.Α. (μείζων αντιπολίτευση) μάχονται ποιος θα είναι βασιλικότερος του βασιλέως. Μόνο που ο βασιλιάς είναι γυμνός. 
    Αντί να δουν την πραγματικότητα κατάματα και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, που τους παρέχει το περιλάλητο Π.Δ. αυτοί επιδίδονται σε μια εκστρατεία ξεσηκωμού και αναστάτωσης του κόσμου, τρέφοντάς τον με φρούδες ελπίδες (1) και το χειρότερο τον παραπλανούν σε μια υπόθεση που είναι εντελώς αντίθετη με τα συμφέροντά του. Ξύνουν τις πληγές της ανέχειας και της ανάγκης, 
   Μα καλά ρε Γραμματείς και Φαρισαίοι οι σκληροί όροι δόμησης είναι ο λόγος που δεν κτίζουν οι άνθρωποι; Πριν διατυμπανίζατε ότι οι χελώνες θα διώξουν τους ανθρώπους και τώρα βρήκατε άλλο ποίημα, την ζημιά της περιουσίας! (2)

    Από τη μεριά του λοιπόν ο δήμος έστησε ολόκληρο μηχανισμό, «Ειδικό Γραφείο Συλλογής Εγγράφων-Αιτήσεων και τοπογραφικών» και καλεί τους δημότες να καταθέσουν τις αιτήσεις για την προσφυγή ακύρωσης του Π.Δ.. Βεβαίως με τα αναγκαία έγγραφα, τίτλοι ιδιοκτησίας, τοπογραφικά κτ.λ. και μαζί μια μικρή επιβαρυνσούλα,  έτσι για τα έξοδα, 400 ευρώ παρακαλώ. Οι άνθρωποι δεν έχουν το Θεό τους. Ξέχασαν την καζούρα με τα κόκκινα δάνεια και βουρ σε νέα ...επιχείρηση ψεύδους και φτηνής λαμογιάς.΄Ο υπότιτλος "Α Λ Λ Ο Υ   Ε Ι Ν Α Ι ΤΟ . . . Κ Ο Κ Ο" στην αναφερόμενη πιο πάνω ανάρτηση τα λέει όλα!
   Η Ν.Ε.Δ.Α τους καταγγέλλει μόνο και μόνο για την αμοιβή που ζητούν από τους πολίτες ενώ αυτή θα τους το κάνει δωρεάν. Αρκεί μια απλή επίδοση από τους δημότες των σχετικών εγγράφων  Δυστυχώς έπεσα έξω όταν σημείωνα σε ένα σχόλιο στην ανάρτηση της 24-10-18:   Πιστεύω ότι η ΝΕΔΑ (Αλεξανδρόπουλος) σε μια σύσκεψη του Δ.Σ επί τούτου με σκοπό να παρθεί μια ομόφωνη απόφαση για προσφυγή κατά του Π.Δ δεν θα συνηγορήσει, δεν θα συμβάλει σε αυτό το ..παιχνίδι. .

     Επανειλημμένα έχουμε τονίσει ότι το Π.Δ. παρ΄ όλη την αυστηρότητά του, είναι μια αναγκαιότητα ως πλαίσιο προστασίας   της παράκτιας ζώνης του Κυπαρισσιακού κόλπου, που αποτελεί ένα από τα πιο πρόσφορα και σπουδαιότερα φιλέτα στη χώρα μπροστά στους κάθε είδους καταπατητές...επενδυτές. Και από την άλλη δίνονται τεράστιες δυνατότητες για μια οικολογική ανάπτυξη  με τη δημιουργία ενός μοναδικού εθνικού πάρκου με ναυαρχίδα τον Καϊάφα, που θα γίνει πόλος έλξης και αθρόας προσέλευσης ξένων και Ελλήνων επισκεπτών.
   Δυστυχώς για τους ταγούς του τόπου μας αλλά και όλους τους δομέστιχους και μάγιστρους αυτά είναι ψιλά γράμματα. 
   Τι κρίμα!!!

(1) Η ακύρωση του συγκεκριμένου Π.Δ. είναι αδύνατη για πολλούς λόγους: α) Είναι επιταγή της Ε.Ε β)  Έχει υπογραφεί από το ΣτΕ .Το δε Π.Δ για τον Υμηττό, που επικαλούνται τα...κοράκια, ακυρώθηκε μεν αλλά ήταν άλλη εντελώς περίπτωση, καθότι στερούνταν της απαραίτητης Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ), πράγμα που η ίδια η Ε.Ε κατήγγειλε. Αυτά υποστηρίζουν οι φίλοι μου, οι δικηγόροι και όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.....
(2) Δείτε στην παρακάτω ανάρτηση τι ισχυρίσθηκε ο ανεκδιήγητος κ. Βλαγκούλης ακριβώς για το θέμα της περιουσίας.

2 σχόλια:

  1. Τα σχόλια κύριε blogger αν και δεν είναι υβριστικά,συνεχίζεις να μην τα ανεβάζεις, ανάλογα με το αν συμφωνούν με τα γραφόμενά σου ή όχι.
    Σήμερα ολόκληρη ανάρτηση για την στάση της παράταξης "ΝΕΔΑ",χωρίς να ενημερώνεις τους αναγνώστες σου για τα πραγματικά επιχειρήματα αυτών που αντιδρούν.Τι σημαίνει ZAT,πού φτάνουν τα όριά της στη περιοχή της Ζαχάρως,ποιοι οικισμοί αναγνωρίζονται στο ΦΕΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφανδόν κ. Ανώνυμε έχεις άδικο. Με κατηγορείς για πράγματα που δεν έχω κάνει ποτέ. Ανεβάζω ΌΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ατόφια και υβριστικά πολλές φορές.Τώρα για τα πραγματικά επιχειρήματα αυτών που αντιδρούν, όπως αναφέρεις γιατί δεν τα γράφεις εσύ; Εγώ τα έχω γράψει πολλάκις και τα έχω στηλιτεύσει. Αλλά θα τα εκθέσω πάλι σε νέα μου ανάρτηση.
      Όμως να ξέρεις ότι όλα τα κόμματα, άλλα συρόμενα και άλλα όχι, είναι υπέρ του Π.Δ ανεξάρτητα τι αρθρώνουν οι διάφοροι βουλευτές ...για ψηφουλάκια.
      Και το άλλο, γιατί ο δήμος μας δεν απάντησε ή καλύτερα απαξίωσε να γνωμοδοτήσει στο 13190/337/11-3-16 έγγραφο του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενεργείας; Απλώς γιατί έχει .....χέσει τη φωλιά του (πολεοδομικό σχέδιο, μη θεσμοθετημένοι οικισμοί κτ.λ.)
      Τα λέμε ..μεθαύριο.

      Διαγραφή