theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΓΙΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ 
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ 

   
   Νισάφι πια, η γλώσσα μου έχει μαλλιάσει και η πένα μου αντίστοιχα έχει στραβώσει     να στηλιτεύουμε τους  κάθε λογής ανθρώπινους παρεμβατισμούς στον Καγιάφα, σε αυτό το αριστούργημα της φύσης που δεν το άγγιξαν μήτε ζωγράφοι, μήτε ποιητές από φόβο μην το αδικήσουν όπως θεσπέσια τον αποκαλεί και τον δοξολογεί ο φίλος ο Ντόκ από την πόλη του Σκαρίμπα, τη Χαλκίδα.
Αχ..Αρετή, έτσι είναι κι o Καγιάφας, αργοπεθαίνει.....
   Από το 2013 καταγγέλλουμε τον Δήμο Ζαχάρως που έχει καταντήσει τον Καγιάφα χαβούζα.. Όλα ξεκινούν από τότε που η λίμνη έγινε αποδέκτης του Βιολογικού καθαρισμού της πόλης(1). Δεν φτάνει αυτό αλλά στα επίσημα έγγραφα παραπλανητικά και δόλια ορίζεται αποδέκτης το ρέμα Ακίδας.
     Πάλι έχω αναφέρει ότι ο ίδιος ο Πανταζάρας μου τόνισε κάποια στιγμή: "πρόσεξε μη γράψεις ότι ο Β.Κ. πέφτει τώρα στη λίμνη, γιατί θα πας φυλακή. Μέχρι το 2004 η 5 έπεφτε με αυλάκι και από τότε σταματήσαμε".
        Πριν λίγο καιρό ξαναπήγα στον τόπο του εγκλήματος, παρέα με έναν ....θεσμικό φίλο. Ένα αυλάκι, βρωμερό και τρισάθλιο βρίσκεται κοντά στη λίμνη (ένας δρόμος μεσολαβεί) και ένας μπλε  σωλήνας, που έρχεται από τη μεριά της πόλης, χύνεται βυθιζόμενος σε μια αμμουδέρα  κοντά στο 50 μέτρα από τη λίμνη. Ακριβώς έτσι ήταν και στην παλιά μου έρευνα το 2013 (κλικ ΕΔΩ  ΕΔΩ).
   Και ενώ λοιπόν έτσι κάπως λιμνάζοντα παρέμεναν τα πράγματα, όπως τονίσαμε και τις προάλλες (κλικ ΕΔΩ), έρχεται η ίδια πραγματικότητα που όχι μόνο επιβεβαιώνει τη βαριά καταγγελία αλλά κρούει τον κώδωνα για την επικίνδυνη κατάσταση στη δημόσια υγεία. 
   Μετά τις  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ που είναι καταπέλτης για το δήμο και ήδη έχουμε δημοσιεύσει, κάποιος καλός φίλος μας έστειλε μια πτυχιακή εργασία με θέμα "ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΑΣ ΤΟΥ ΚΑΓΙΑΦΑ" 
Ιδού η μαρτυρία:


 Τι λέτε μετά από αυτά τα αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία; Η κατάσταση τώρα είναι πολύ χειρότερη......

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ Ο 
ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ  ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!!! 


(1)  {Αδιανόητο μου φαίνεται ότι από την αρχή της κατασκευής -1980- ήταν αποδέκτης η λίμνη, καθότι ο τότε δήμαρχος  Καραπαναγιώτης ήταν γιατρός στον Καγιάφα και μέγας οραματιστής!

2 σχόλια:

  1. Το "ειδαχθές" (10/11/18),το είδαμε σήμερα ειδαχθές, το γελοίο ΚΑΓΙΑΦΑ πότε θα το δούμε να αλλάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μάγκα πως ο λαός μας στη περιοχή μας λέει τον Καΐάφα, δεν το λέμε πάμε στον Καγιάφα; Αλλά γιατί δεν γράφεις κάτι και για το περιεχόμενο της ανάρτησης που είναι πολύ σοβαρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή