theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΛΗΜΑΝΤΙΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΘΑΝΟΓΙΑΝΝΗ

Στον δήμο μας μας δε, διαδραματίσθηκαν και άλλα σοβαρά γεγονότα. 
    α] Αναγγέλθηκε δημοσίως η διαγραφή του Γρηγόρη Κλημαντίρη από την παράταξη Πανταζή με σκοπό την καθαίρεσή του από πρόεδρο της ΔΕΥΑΖ και
    β] Παραιτήθηκε από την ίδια παράταξη ο Θανόγιαννης, πρόεδρος της κοινότητας Ταξιαρχών
    👉  Η ανακοίνωση της διαγραφής του Γρηγόρη (1)
     Οι Σύμβουλοι της Δημοτικής Παρατάξεως «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» που κατήλθε στις Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 και ανεδείχθη νικήτρια των Δημοτικών Εκλογών με επικεφαλής της, τον Πανταζή Χρονόπουλο, αποφάσισαν μετά από εισήγηση του Δημάρχου Ζαχάρως Νικολάου Χαραλαμπόπουλου  τη διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου Κλημαντίρη Γρηγορίου από μέλος της Παράταξης τους, για τους εξής λόγους:
Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 66 παρ. 5 του ν. 3852/2010 εάν η Δημοτική Παράταξη έχει τουλάχιστον τρία μέλη, με αιτιολογημένη απόφαση και με πλειοψηφία των 2/3 αυτών, είναι δυνατόν να διαγραφεί Σύμβουλος, ο οποίος είναι μέλος της.
  Συγκεκριμένα, ο Κλημαντίρης Γρηγόρης με την συμπεριφορά του έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της Δημοτικής Παρατάξεως της ομάδας της πλειοψηφίας, την οποία συστηματικά εκθέτει και παρακωλύει το έργο της, ενώ δι’εμβολίζει τη συνοχή της και αμφισβητεί το ρόλο και τις κατευθύνσεις του Δημάρχου.
  Για την λήψη αυτής της αναγκαίας όσο και «ανακουφιστικής» απόφασης, ελήφθησαν υπ’ όψη, η προκλητική, εριστική, μη συναδελφική και τελικά μη ουσιώδης δημόσια παρουσία του κ Κλημαντίρη Γρηγορίου.
Προκλητική, καθώς ο διαγραφείς επέμενε να παρακωλύει το έργο της δημοτικής παράταξης, έργο που χαίρει της εκτίμησης της Τοπικής  κοινωνίας.
Εριστική, γιατί η συμπεριφορά του διαγραφέντα άρχισε να εκδηλώνεται «όλως τυχαίως» από την ημέρα που ζητήθηκε η παραίτησή του από την θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΖ.
Μη συναδελφική, καθώς στα επιχειρήματα των μέχρι χθες συναδέλφων του, προτιμούσε να «απαντά» με ανακρίβειες και προσωπικούς μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
  Και τέλος, μη ουσιώδης, γιατί σε ένα ρεσιτάλ πολιτικής ανευθυνότητας εμμένει να εγείρει θέματα τα οποία έχουν τύχει της καλύτερης δυνατής έκβασης, με βάση πάντα τις ρεαλιστικές δυνατότητες που έχει ο Δήμος μας και τις ειλικρινείς και κοπιώδεις προσπάθειες που έχουμε καταβάλει.
  Σημειωτέων ότι για τη συμπεριφορά του αυτή, η οποία απάδει προς την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου εν γένει, αλλά και ειδικότερα προς την ιδιότητα του Συμβούλου της Δημοτικής Παρατάξεως, κατ’ επανάληψη του έγιναν συστάσεις και κλήθηκε σε συμμόρφωση από τον ίδιο τον Δήμαρχο, και τον επικεφαλή της Παρατάξεως  προκειμένου να εναρμονιστεί με τις κατευθυντήριες γραμμές της Δημοτικής Παρατάξεως, πλην όμως αρνήθηκε να το πράξει.
Ολόκληρη η ανακοίνωση κλικ ΕΔΩ

(1) Επειδή η περιβόητη ανακοίνωση είναι απίθανη, άκρως ευτράπελη  αλλά και άκυρη, σε νέα μας ανάρτηση θα τύχει   ..κατάλληλου σχολιασμού


      👉 Η Επιστολή παραίτησης του Θανόγιαννη (2)


                




















  Μια δημοσίευση της ΕΡΤ Πύργου
«Όλα άρχισαν όταν τους είπα ότι το έργο της πλακόστρωσης 
του κεντρικού μας δρόμου είναι ψεύτικο και ακατάλληλο 
και μάλιστα έχει καταγγελθεί αυτό στον Εισαγγελέα… 
Υπάρχουν και πολλά άλλα όμως «το ποτήρι ξεχείλισε» 
όταν σε ένα πρόσφατο τραπέζι αμφισβήτησα την ιδιότητα 
και την κυριαρχία χωρίς να έχει κανένα θεσμικό 
ρόλο ο κ. Πανταζής Χρονόπουλος!». Αυτό τόνισε 
μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «ΕΡΤικά …Εριστικά»
 της ΕΡΤ Πύργου, ο πρόεδρος της κοινότητας Ταξιαρχών 
Γιάννης Θάνος που αποχώρησε με αιχμές από την δημο
τική πλειοψηφία στο Δήμο Ζαχάρως . Ο ίδιος χαρακτήρισε
 ανύπαρκτη πλέον τη Δημ. Αρχή και το έργο της και 
ανακοίνωσε για πρώτη φορά μέσω της ΕΡΤ Πύργου ότι 
θα κατέβει και πάλι υποψήφιος αλλά με την 
παράταξη του Κώστα Αλεξανδρόπουλου.

(2) Ο Θανόγιαννης ήταν παλικάρι    από την αρχή, αρκεί να  ανατρέξετε σε ένα βιντεάκι προ 2 ετών 

1 σχόλιο:

  1. Δημήτρης Γεωργακόπουλος2 Νοε 2018, 6:24:00 μ.μ.

    Τι γράφουν; Ήταν "ανακουφιστική" η διαγραφή;Τόσο δυσκοίλιοι είναι σ΄ αυτήν την παράταξη; Τι περιμένει κανείς από ανθρώπους που απαξιώνουν την Αυτοδιοίκηση με τέτοιες εκφράσεις και υπονοούμενα. Λυπάμαιπολύ και ντρέπομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή