theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Διαβάζω το blog σου τακτικότατα και κάνεις εξαιρετική δουλειά σε ένα νομό που όλα τα ΜΜΕ είναι πιασμένα από την τοπική μαφία (....)

     Τούτο το μικρό βήμα, το Blog, που άρχισε  πριν οκτώ [8] χρόνια περίπου, το 2010, πρώτη του μέριμνα ήταν να εκφράζει την αλήθεια και την αντικειμενικότητα συντασσόμενο με το δίκιο και την πρόοδο. 
   Ως εκ τούτου πολεμούσα τη διαφθορά και την ανομία και πάντα σφόδρα αντίθετος με τον λαϊκισμό και τον έρποντα φασισμό, κακά που δυστυχώς    αφθονούν στον δήμο, στον νομό μας και δυστυχώς παντού σε όλο τον κόσμο. 
     Βεβαίως όπως εγώ νομίζω και κρίνω καταστάσεις και πρόσωπα μετά από 50 χρόνια γαλουχίας με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ, τις αρχές, τα ιδανικά, τις σημαίες της.
   Αυτά τα χρόνια λοιπόν αρκετές φορές έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων και επικρίσεων, πάντα όμως μέσα στα όρια της δεοντολογίας. Αντιθέτως πολλοί φίλοι συχνά με επικροτούν και με συγχαίρουν ακόμη.
Τούτο, πιστέψτε με, είναι η μεγάλη μου ικανοποίηση και χαρά!
  Όμως το προχθεσινό μήνυμα από έναν άγνωστο φίλο (1) ήταν το καλύτερο απαύγασμα όλων, το αγλάισμα. 

"Διαβάζω το blog σου τακτικότατα και κάνεις
 εξαιρετική δουλειά σε ένα νομό που όλα τα 
ΜΜΕ είναι πιασμένα από την τοπική μαφία (ονόματα...)" (2)

Για αυτό είναι και ο τίτλος αυτής της ανάρτησης.

 (1) Ο φίλος πιθανότατα δεν κατοικεί στο δήμο μας, όμως πιθανώς να κατάγεται από εδώ μια γνωρίζει πολλά για τη Ζαχάρω και τον Καγιάφα. Είναι αυτός που μου έστειλε τα συνταρακτικά στοιχεία για την επικίνδυνη κατάστασή της λίμνης της πρώτης ανάρτησης .. 
(2) Δεν έχω γράψει τα ονόματα που αναφέρονται φαρδιά-πλατιά που όλοι τα ξέρουμε για τους γνωστούς λόγους (φύλαξε τα ρούχα σου για ΄ναχεις τα μισά)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου