theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΕΑ

       Την Παρασκευή ΄πήρα μεγάλη χαρά και ο λόγος ήταν το παρακάτω μήνυμα που ήρθε σαν σχόλιο στις 11:30 μ.μ. την Πέμπτη αλλά έπεσε στην αντίληψή μου το βραδινό της Παρασκευής. Αμέσως πήρα τηλέφωνο και μίλησα με τη Ρεβέκα που είναι και αποστολέας. Ο ενθουσιασμός ήταν αμοιβαίος το ίδιο και η θέληση για αγωνιστική δραστηριοποίηση. 
   Την άλλη μέρα συναντηθήκαμε στον Πϋργο μια καλή παρέα (Ρεβέκα, Νίκος Φάμελος, Νίκος Δημόπουλος, Δημητρης Κωστανίνου και  ένας άλλος συναγωνιστής σύντροφος) και το σπουδαιότερο που αποφασίσαμε είναι η τέλεση της ημερίδας στον Καγιάφα σχετικά με την Natura 2000 - Π.Δ - Καϊάφας -  Ανάπτυξη με τη συμμετοχή του αρμόδιου υπουργείου, των Φορέων της Τ/Α, τοπικών βουλευτών και σχετικών Συλλόγων της περιοχής μας.
Περισσότερα λίαν συντόμως....
.Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
   
 Το μήνυμα 
Διάβασα το άρθρο σας στην Πρωϊνή της Πέμπτης 20/12/18 και το βρήκα πολύ διαφωτιστικό, αφού παραθέτει στοιχεία απαραίτητα για να διαμορφώσει κανείς σωστή άποψη για το ιστορικό του θέματος, ώστε να μπορέσει εν τέλει να πάρει και θέση υπέρ ή κατά του Π.Δ. Προσωπικά ήμουν και είμαι υπέρ, μετά τις αλλαγές - βελτιώσεις που επέφερε η δημόσια διαβούλευση, στην οποία ο σύλλογος Περιβαλλοντική Δράση Ηλείας (ΠΕ.Δ.Η.) του οποίου μέλος αποτελώ, είχε πάρει μέρος. Το Δ.Σ. της ΠΕ.Δ.Η. συζητάμε τη διοργάνωση μιας ενημερωτικής ημερίδας της κοινωνίας της Ζαχάρως και τώρα που σας ανακαλύψαμε, σας θεωρούμε τον πλέον κατάλληλο ομιλητή. Στο σημείο αυτό πρέπει να σας πώ ότι η διοργάνωση της ημερίδας μας προτάθηκε από την κα Σαλτάρη, η οποία μάλιστα σκέφτηκε ότι κατάλληλο μέρος είναι το νεοκλασσικό κτίριο στον Καϊάφα που είναι και το μόνο σε λειτουργία (ξενοδοχείο), ώστε να εκφωνηθεί και ομιλία για τον Καϊάφα και έτσι να συνδεθούν τα δύο θέματα, όπως είναι λογικό να συμβαίνει. Βρήκαμε την ιδέα της εξαιρετική και εκ μέρους μας προτάθηκ η προβολή οπτικοακουστικού υλικού σχετικά με άλλες περιοχές της χώρας ή και του εξωτερικού που ήδη προστατεύονται από παρόμοια Π.Δ. επιτυγχάνοντας την επιθυμητή συνύπαρξη ανθρώπου - περιβάλλοντος.Για όλα τα παραπάνω, σας παρακαλούμε, αν θέλετε, να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6981198810, και φυσικά επιθυμούμε διακαώς να συναντηθούμε και δια ζώσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου