theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.....

     Ψαχουλεύοντας στο αρχείο μου όλο και κάτι βρίσκω. Βεβαίως αυτά που αφορούν τον Πανταζάρα (στοιχεία, συνεντεύξεις, καταγγελίες, εντάλματα, καταδίκες, εκπτώσεις κτ.λ.) είναι σε μεγαλύτερο ποσοστό τα περισσότερα. Αλλά υπάρχουν και άλλα για τους περισσότερους νυν και πρώην "επιφανείς" που έχουν παρελάσει ή παρελαύνουν ακόμα στην πασαρέλα της τοπικής μας κοινωνίας. 
    Ένα τέτοιο είναι κι αυτό που θα μας απασχολήσει σήμερα. Όπως το βλέπετε και εσείς δίπλα έχει τίτλο: 
     " ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΚΗ                                                                        ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ" 
και γράφτηκε από την Ελάσσονα αντιπολίτευση του Δήμου Ζαχάρως (1) στις 31 - Οκτωβρίου του 2011. Απευθύνεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Δυτ. Ελλάδος με κοινοποίηση στην Εταιρεία Μελετών Ανάπτυξης κ. Πάνου Σπηλιωτόπουλου.(2)
  Ενδιαφέρον έχει ότι εν όψει του ...ερχόμενου ΣΧΟΑΠ (3) ο κ. Αγραπιδάς έχει  όραμα που γίνεται  καταφανές σε αυτό το έγγραφο, όπου προτείνει: 
"ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ-ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ" 
 και αξίζει να το διαβάσετε.
  Εμένα πάντως πράγματι ή όλη περίπτωση μου φαντάζει αρκετά ακατανόητη και μπερδεμένη. Αρχικά διαφαίνεται ότι η οικιστική πύκνωση στον Άγιο Νικόλαο για τον κ. Αγραπιδά είναι οικισμός και προκειμένου διατηρηθεί  συνάμα προτείνει πρέπει να γίνει πολεοδόμησή του [εννοείται ίσως να βγουν πολεοδομικές άδειες] και να υπαχθεί στον χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό.
    Η τότε ελάσσονα προτείνει για τον Άγιο Νικόλαο νομιμοποίηση  με πλάγιο τρόπο και τονίζει "αφού ληφθούν υπόψη όλα τα δεδομένα του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος." και συνεχίζει ακάθεκτος ...στην οικολογική πατάτα:....να γίνει ένταξη ... 
Σημειωτέον ο φίλος μας ο Αγραπιδάς τον καιρό εκείνο ήταν πρόεδρος Περιβαλλοντικού Συλλόγου και θα ήταν πολύ καλό να ενημερωθούμε την τωρινή γνώμη για όλες αυτές τις απίθανες προτάσεις. Τέτοιες μεγαλοφυείς προτάσεις είχε και για όλη την περιοχή από Θολό μέχρι Νιοχώρι, που είναι το χωριό του.[κλικ ΕΔΩ σχόλιο 4].
Περιμένω σχόλια και απαντήσεις......
(1) Υπόψη δεν είχε λάβει χώρα ούτε η 1η δημοτική συνεδρίαση στη Ζαχάρω για το ΣΧΟΑΠ και η Ελάσσονα έκανε προτάσεις στον Σπηλιωτόπουλο που ήταν το κόκκινο πανί σε όλους του μη Πανταζικούς  κλικ ΕΔΩ.και ΕΔΩ
(2)  Θυμηθείτε λίγο μετά τι κόκκινο πανί ήταν ο κύριος...... 
(3) Μέγα καραγκιοζιλίκι και το περιβόητο ΣΧΟΑΠ! Τι γινόταν και με αυτή την περίπτωση; Αλήθεια πόσα ζεστά χρήματα πέταξαν από τον Δήμο; Πήγαν στο μελετητικό γραφείο ή αλλού; Πιάσ΄ το αβγό και κούρευτο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου