theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Μεθαύριο στις 14/2 η δίκη για την μαϊμού πλακόστρωση στη Μοφχίτσα

        Για τη Μοφχίτσα, Αγίους Ταξιάρχες έχουμε κάνει πολλές αναρτήσεις με θέμα κυρίως τις ατασθαλίες που έγιναν με την πολυθρύλητη πλακόστρωση. Τελευταία έχουμε μείνει στην αναφορά του προέδρου του χωριού Γιάννη Θάνου (Θανόγιαννη) ότι αυτό το θέμα που .....ζέχνει από μακρυά  έχει επιληφθεί ο Εισαγγελέας. [Κλικ ΕΔΩ & ΕΔΩ]

    Και να που το θέμα μεθαύριο στις 14/2 βγαίνει στη δικαστική αίθουσα της Κυπαρισσίας. Υπόψη έχει γίνει σχετική πραγματογνωμοσύνη με φωτογράφηση των κραυγαλέων παρατυπιών από μηχανικό κατόπιν εντολής από τον ίδιο τον Εισαγγελέα. 

    Δεν ξέρω, αν και τόνιζα ότι η λούζα κρύβει μεγάλο λαγό, αλλά  συνάμα προβληματιζόμουν  ότι δεν θα βγει τίποτα καθότι τα πράγματα είναι μπετόν αρμέ και δεν ξέρω αν τα όποια αδικήματα, και κακουργήματα ακόμα παραγράφονται. Μακάρι για τη Μοφκίτσα να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι. 
   Αμήν!!!
 Για το τεράστιο θέμα με τη βίλα του Γερμανού στην παραλία των Ταξιαρχών, [κλικ ΕΔΩόπως μας ενημέρωσε ο Θανόγιαννης, προχωρά η δικαστική διαδικασία και διεξάγονται σχετικές ανακρίσεις. 
   Αμήν κι Αμήν δυο φορές......
   Παρεμπιπτόντως αξίζει να σας αναφέρω και κάτι σχετικό.
  Προχθές απευθύνθηκα στο δήμο αλλά και στην πολεοδομία προκειμένου να ξετρυπώσω ένα  πολύ σοβαρό έγγραφο [1] σχετικό με το ...σπιτάκι, αλλά σιγά τον πολυέλαιο, όπως αποδείχθηκε έψαχνα βελόνα στην άμμο. Όμως εκεί άκουσα μια πολύ ωραία ιστορία, άκρως ..διδακτική:  
"Το καλοκαίρι έκανα τζόκινγκ στην παραλία και όπως πλησιάζω μου επιτέθηκαν τρία λυκόσκυλα, θηρία ανήμερα, και για να γλιτώσω μπήκα στη θάλασσα και ένας τύπος κάτω από μια ομπρέλα ούτε το κεφάλι του δεν σήκωσε. Τόση λαχτάρα πέρασα που χαλάλι και το ρολόι μου που αχρηστεύτηκε." 

[1] Είναι το έγγραφο 6488.07.8/19-9-2008  με θέμα: ‘Διαχείριση δημοσίων ή και απαλλοτριωμένων εκτάσεων  στο Δήμο Ζαχάρως" που έχει αποσταλεί από τη βοηθό του Συνηγόρου του Πολίτη κ. Χρύσα Χαντζή, προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και πολεοδομίες του Δήμου Ζαχάρως και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου