theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ...

      Τι τελικά συμβαίνει με την επισκεψιμότητα τον τελευταίο καιρό στο Blog  μου είναι αρκετά δύσκολο να το κατανοήσω.Συνήθως η  επισκεψιμότητα κυμαίνεται 200 με 300 ημερησίως, τις τελευταίες δέκα ημέρες όμως έχει αγγίξει πολύ υψηλές τιμές, πάνω από 750. Προχθές, την Τρίτη έφτασε 1160, που σημαίνει ότι είναι  48 επισκεψημότητες την ώρα, περίπου μία κάθε λεπτό! Την Τετάρτη έφτασε 1006 και χτες Πέμπτη ανέβηκε 1223, μάλιστα. Απίστευτο!!!
  Και ξέρετε πιο είναι για μένα το ανεξήγητο, το αδιανόητο; Η επισκεψιμότητα είναι μεγάλη και στο εξωτερικό και μάλιστα σε απρόσμενες χώρες. Αναμέναμε ότι μετά τη χώρα μας θα ακολουθούσε η Αυστραλία, μια και εκεί έχουμε πολλούς συγγενείς και πατριώτες, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει επουδενί. Δείτε τη σειρά στον πρώτο πίνακα, που δείχνει την εικόνα όλων των ετών. Στον δε δεύτερο πίνακα  είναι η εικόνα της τελευταίας εβδομάδας. 
Στον τρίτο πίνακα είναι η εικόνα της Τετάρτης και στον τέταρτο δείχνει πόσοι επισκέπτες είναι στις 2 μ.μ της Τετάρτης πρός Πέμπτη. 
    Μεγάλη επισκεψιμότητα είχαμε και το φθινόπωρο  του 2014, μάλιστα τον Μάιο αυτού του χρόνου έφθασε τις 15919, ήτοι 530,6 την ημέρα, 22 την ώρα. Τότε δε αναρωτιόμουν μήπως είναι αποτέλεσμα πλαστών μηχανευμάτων ή άλλων επεμβάσεων, όμως αποδείχθηκε ότι τα μεγάλα νούμερα  αντιπροσωπεύουν την αλήθεια! [κλικ ΕΔΩ]
    Σημείωνα και τότε ότι ο καθένας από σας μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει ο ίδιος μια και το κοντέρ της επισκεψιμότητας, που δείχνει την προβολή των σελίδων,   είναι φάτσα μόστρα στη δεξιά στήλη. Πράγμα το οποίο σε ελάχιστα τέτοια μπλογκ εμφανίζεται. 
   Επίσης τόνιζα ότι εάν μερικοί εκφράζουν παράπονα ότι τους αδίκησα και τους πίκρανα να ξέρουν καλά ότι τους πικραίνει η ίδια η αλήθεια. Ο καθένας κρίνεται από τα έργα και τις ημέρες του! Και το άλλο. Να είστε δε βέβαιοι ότι όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, γνωρίζουμε με τι κουτάλια τρώει ο άλλος! 
 Και έκανα την ευχή η επισκεψιμότητα να μην είναι ανάλογη του βαθμού της "λαϊκής κατανάλωσης" των δημοσιευμάτων.
    ΕΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΌΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΌΤΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου