theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Έγκλημα δια του τύπου δεν συντελείται στην περίπτωση των ιστολογίων

 Επειδή από προχθές δέχομαι ποικιλότροπες πιέσεις και φοβέρες, πράγμα που έχει γίνει κι άλλες φορές, από διάφορες πλευρές, σε όλους παραγγέλλω με στεντόρεια φωνή ότι 
"καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται"  
   Εξάλλου είμαι βέβαιος ότι αγνοούν ότι υπάρχει και η δικαστική απόφαση
 "Έγκλημα δια του τύπου δεν συντελείται στην περίπτωση των ιστολογίων" 
η οποία περιέχεται στο σκεπτικό του υπ'  αριθμ. 64/2010 βουλέυματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας, το οποίο αθώωσε τον Μάκη Νοδάρο για ανάρτηση στο blog του που αφορούσε έναν αντιδήμαρχο της Ζαχάρως.
Γράφει το βούλευμα επί λέξει και αξίζει να το διαβάσετε:



[Περισσότερα στοιχεία είναι στη διάθεση καθενός ..]

1 σχόλιο:

  1. Οι πιέσεις (στην καλύτερη) και οι απειλές ή φοβέρες (στη χειρότερη και δυστυχώς πιο προσφιλή), είναι το μέσον που αρκετοί χρησιμοποιούν, όταν τρίζει η καρέκλα ή το βόλεμά τους! Αντί να ενεργοποιήσουν τη διαδικασία αυτοελέγχου και να να ξεκινήσουν αυτοκριτική για τα πεπραγμένα και τα λεγόμενα, καταφεύγουν στην εύκολη οδό των απειλών... Ανθρωπάρια, έρποντες ζώντες οργανισμοί, γλείφτες κι αναξιοκράτες. Που ξυπνούν κάθε πρωί και κοιμούνται κάθε βράδυ με μια έννοια κι ένα άγχος. ΜΗ ΜΟΥ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΑΡΑΤΤΕ... Η αλήθεια ανέκαθεν πονούσε και θα πονάει. Εεεε δε θα το βουλώσουμε κιόλας επειδή κάποιοι (βολεμένοι) ανεβάζουν πίεση από τις αλήθειες... Υπάρχουν και τα υπογλώσσια, να τους τη ρίξουν και να τους ηρεμήσουν. Και τώρα, σας αφήνω -με την επιφύλαξη πως αν κρίνω αναγκαίο θα επανέλθω- γιατί επιθυμώ τη συντροφιά ενός υπέροχου βιβλίου, το οποίο ξεκίνησα τούτες τις μέρες να διαβάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή