theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΖΟΥΡΤΣΑ

      Στην ομιλία του προχθές στη Ζούρτσα, ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Αλεξαννδρόπουλος, σχετικά με το πρόβλημα που ανέκυψε με θρυαλλίδα τα κατάπτυστα και απαράδεχτα δημοσιεύματα της γνωστής τοπικής φασιστο-κιτρινοφυλλάδας  (κλικ ΕΔΩ) τοποθέτησε τα πράγματα στη θέση τους. Με κατηγορηματικό και σαφή τρόπο τόνισε τα εξής:

" Ήρθα για να ενώσω με πνεύμα καθαρό, δημοκρατικό, σύγχρονο, προοδευτικό.....Στις ανούσιες  κουβέντες που πρόσφατα γράφηκαν απαντάμε ότι:
Συνεργαζόμαστε άψογα με οποιονδήποτε συμβάλει στον κοινό στόχο. Το ίδιο θα κάνουμε με όποιον εκλεγεί πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φιγαλίας και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου που θα εκλεγούν από τους δύο τοπικούς συνδυασμούς. Η συμμετοχή δύο ή περισσότερων συνδυασμών στις εκλογές ενδυναμώνει τη δημοκρατία.
Τιμούμε και τους δύο συνδυασμούς και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Κανένας εξωθεσμικός παράγοντας δεν θα επιβάλει σε εμένα ή τους συνεργάτες
μου άμεσα ή έμμεσα  τη θέλησή του. Κανένας δεν θα μου πει τι θα πω και τι θα
αποφασίσω. Στον προσκείμενο στην παράταξή μας τοπικό συνδυασμό
«ΝΕΑ ΦΙΓΑΛΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» συμμετέχουν ως υποψήφιοι καλοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το καλό της Ζούρτσας και της Φασκομηλιάς. Το ίδιο καλοί, διαχρονικοί φίλοι, που τους σεβόμαστε ιδιαίτερα  συμμετέχουν και στον συνδυασμό «ΜΠΟΡΟΥΜΕ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ».
Εύχομαι και στους δύο καλό και έντιμο αγώνα.
Μετά τις εκλογές θα συνεργαστούμε  με τους εκλεγμένους θεσμικά και
ουσιαστικά, στον κοινό αγώνα για το καλό του τόπου μας».

3 σχόλια:

  1. Καλά τα λέει ο κυρ Κώστας όμως γιατί δεν καταγγέλλει και δεν καταδικάζει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και τον τύπο που τα γράφει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορία είναι τόσο δημοσιογραφικό δαιμόνιο που γνωρίζει από πρώτο χέρι τα πάντα ή τα συζητάνε από κοινού με τον κ Κώστα μιας και είναι φίλοι καρδιακοί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα έλεγα να πάμε τη συζήτηση ένα βήμα πιο πέρα! Αντί να ασχολούμεθα με δαιμόνια και καταγγελίες κλπ, κλπ και να καταπονούμε τη φαιά ουσία μας, δε στεκόμαστε να κάνουμε μια σύγκριση; Του λόγου του ενός και του άλλου. Της στάσης του ενός και του άλλου...
    Ενωτικός, αποφασιστικός για αλλαγές και τομές, με θέληση ο ένας (κ. Αλεξανδρόπουλος). Διχαστικός, εριστικός, μονότονος, κουραστικός, ασυνεπής, με έλλειμμα ευγενούς άμιλλας ο άλλος (Χρονόπουλος).
    Τί άλλο πρέπει να συμβεί στο Δήμο για να ξυπνήσουν όσοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου;
    Ο καθένας με τις πράξεις και τα λόγια του, δίνει δείγματα γραφής. Την Παιδεία μας την κουβαλάμε μέσα μας. Κι ο καθένας έχει την Παιδεία που του αξίζει. Και για να προλάβω του αναγνώστες! Με τον όρο Παιδεία, δεν εννοώ τη γραμματική μόρφωση, τα πτυχία & τα μεταπτυχιακά που είναι μόνον το «κλειδί» για επαγγελματική αποκατάσταση. Μιλάω για ήθος, γλυκύτητα σκέψης, έργων και λόγων... Μιλώ για την ευγένεια σε κάθε επίπεδο!
    Παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς τα δημοτικά δρώμενα και έχουν τρομάξει τα μάτια μου από τους σπόρους «διχόνοιας και κακίας» που σπέρνονται μονίμως από συγκεκριμένη μεριά. Δε συνεχίζω άλλο. Επιστρέφω στο βιβλίο μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή