theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

H Ζαχάρω σήμερα είχε την τιμητική της!!!


   

    Σήμερα η Ζαχάρω είχε την τιμητική της.
  Το πρωινό, για δυο ώρες περίπου, 11 με 1μ.μ  είχαμε υψηλές επισκέψεις στο πλαίσιο των περιοδειών. Πρώτος μας ήρθε  ο υπουργός Τάσος Πετρόπουλος, εκ Κρεσταίνης και σε λίγο κατέφθασε ο πρώην υπουργός Δημ, Μπαξιβανάκης. Τρίτος  και κατακαλύτερος ο  υποψήφιος Ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης.[1]
    Τούς καλωσορίσαμε δίπλα στον θρυλικό πλάτανο, στον καφενέ της Αλεξάνδρας και όλοι μαζί με τους τρεις "επισήμους συντρόφους" περιοδέψαμε στα γύρω μαγαζιά και σε εκείνα στην πέρα πόλη, στην οδό της Αρήνης. 
Αξιοσημείωτη η επίσκεψη στον σταθμό των ταξί με ανάλογη υποδοχή από τους ταξιτζήδες .
     Δημοσιεύουμε σχετικές φωτογραφίες, οι δε δηλώσεις τους θα δημοσιευθούν αργότερα, εν ευθέτω χρόνω, μια και απαιτείται χρόνος για διαδικασία της παρασκευής (μοντάζ κτ.λ.) 

[1] Δεν ήταν μόνο ψηλός και ωραίος αλλά μας έφερε και την αύρα της νίκης!!










 











4 σχόλια:

  1. Η Ζαχάρω σήμερα (16/05/2019)είχε την τιμητική της γιατί μετά από δεκαετίες ΕΚΛΕΙΝΕ η ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα.Και οι κλακαδόροι που συνόδευαν τους τιμώμενους,επειδή χαιρόντουσαν διπλά,τους περιόδευσαν στην Αρήνης και όχι στην Ερμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοια τιμή να μας έλειπε....το μοναδικό παρήγορο ήταν πως οι παρατρεχάμενοι των μεγαλο-αριστερών μετρηώσαντε στα δαχτυλα της μιας παλάμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ότι να λέτε και να κάνετε εσείς Χίτες, και παραχίτες το τρένο δεν γυρίζει πίσω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε η ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα γυρίζει πίσω,αλλά οι χαρακτηρισμοί του τελευταίου ανώνυμου δείχνει τον φθόνο της ¨ηθικής¨αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή