theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!

   Για το θέμα της Αρήνης που είναι το καυτό θέμα τελευταία στο δήμο μας, αλλά και για την Μαρία στο Αλιά,  λάβαμε δύο και τρία σχόλια. Από αμέλεια δική μου δεν τα δημοσίευσα, πράγμα που γίνεται σήμερα΄.  
Μάλιστα αν και είναι ανώνυμα, προβαίνουμε και σε χωριστή ανάρτηση:

    Κε Κόλλια ο νέος Δήμαρχος να πάρει θέση ως τι στην προκειμένη περίπτωση; Ως δικαστής; Ως εισαγγελέας; Το ζήτημα, από ότι μπορώ να καταλάβω από το ρεπορτάζ σας, άπτεται της δικαιοσύνης, ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΗ, μπορεί και πρέπει τάχιστα να το ξεκαθαρίσει. Ο Δήμαρχος σε μια ευνομούμενη δημοκρατική πολιτεία δεν δικάζει, ούτε υπαγορεύει στους θεσμούς πως θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Σε κάθε περίπτωση όμως, οφείλει να συμμορφώνεται με τις αποφάσεις. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. 
Ανώνυμος την 2/6/2019
    Κρίμα !! στο Καραμπινάτη νοθεία στην Αρήνη
Ανώνυμος την 1/6/2019
      ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕΝΕΣ.. στο Η Σκάφη των Εκλογών & τα Απόνερα[2]
Ανώνυμος την 1/6/2019
    Η ΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ.ΕΝΑΣ ΣΥΜΑΘΗΤΗΣ. 
Ανώνυμος την 1/6/2019
   Από όσο γνωρίζω, στα Ε.Τ. Λεπρέου είχαμε 2 θήλεα δικαστικές αντιπροσώπους: α). Στο 172 τη δικηγόρο Αθηνών Λαμπροπούλου Βιτώρια και στο 173 τη δικηγόρο Πύργου Δρακοπούλου Μαρία. Στου Αγίου Ηλία το χωριό σε 116 εγγεγραμένους, ψήφισαν 68. Άκυρα 1. Έλαβαν: ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 44 (65,7%) και ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 23 (34,3%). Όσον αφορά τα αποτελέσματα τοπικού, δε θα σχολιάσω, γιατί θα φανώ κακός και θα μου προσάψουν (ίσως) και ρατσιτσικές διαθέσεις - πράγμα που δεν ισχύει! Απλά θα πω τούτο. Τα πρόβατα από τους ανθρώπους έχουν μιαν ειδοποιό διαφορά. Τα πρώτα δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν δημιουργικά το μυαλό τους - οι δεύτεροι το κάνουν, αρκεί να το βάλουν να δουλέψει. Στο Άγιο Ηλία, (εμφανώς) δε δουλεύει... Τέλος πάντων, Το 77% ήταν γερό χαστούκι και δε νομίζω να ξεχαστεί έτσι εύκολα... 
Ανώνυμος την 31/5/2019

2 σχόλια:

  1. ΖΟΥΡΤΣΑ-ΚΑΚΟΒΑΤΟΣ = ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ !!!
    Όπως και στη Ζούρτσα έτσι και στον Κακόβατο, η γνωστή πλέον σε όλους «εφημερίδα του Κακοβατίτη», έκανε το θαύμα της. Ανέτρεψε το τοπικό αποτέλεσμα !!!. Διαστρεβλώνοντας ΣΚΟΠΙΜΑ !!! τη γνωστή σε όλους ΑΛΗΘΕΙΑ, με ύφος εισαγγελέα κλπ ευφάνταστες ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, έκανε τον κόσμο να πάρει ΑΝΑΠΟΔΕΣ !!! Πολλοί θύμωσαν. Ειδικά οι καλοπροαίρετοι και απέχοντας από τις τοπικές μικρότητες, ετεροδημότες. Μια ματιά στα αποτελέσματα αποδεικνύει ότι αν οι Κακοβατίτες «συμβουλάτορες» , του Αλεξανδρόπουλου είχαν άλλη συμπεριφορά, (Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί , κουνάγανε το δάκτυλο, κλπ), το ψηφοδέλτιο του Αλεξανδρόπουλου θα είχε την πλειοψηφία στο Τοπικό Συμβούλιο, γιατί υπερείχαν με ΔΙΑΦΟΡΑ σε ατομικούς ψήφους. Θα ήσαν 3 -2. Όλοι ξέρουμε ότι στα χωριά οι ψήφοι είναι προσωπικοί (οικογενειακοί κλπ..).
    Κώστα άλλαξέ τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με χαρά θα δεχθούμε περισσότερα σχετικά με τις διαστρεβλώσεις, τις καταγγελίες και ότι άλλο προήλθε από την "ΑΥΡΙΑΝΗ" του Κακοβάτου..
      Αναμένουμε...

      Διαγραφή