theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ


      Επί τεσσεράμισι χρόνια τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Όλα τα κυρίαρχα ΜΜΕ [Μαρινάκη, Αλαφούζου, Κυριακού κτ.λ.], αντάμα τα περιθωριακά και πλείστα περιφερειακά τύπου  "ΠΑΤΡΙΣ"  με κατευθυνόμενες προπαγανδιστικές και συνωμοσιολογικές εκπομπές, τύπου Μπογδάνου και Πορτοσάλτε και με ποικίλα υποπροϊόντα, lifestyl, reality, Fakenews 

έχουν καταφέρει να αντιστρέψουν εντελώς την πραγματικότητα σε πολλά κρίσιμα για όλους μας θέματα και να παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο! Πρώτο και καλύτερο το θέμα των  συντάξεων. 
     Άκουσον άκουσον το  Γκεμπελικό τους θράσος:  
    Ισχυρίζονται οι αθεόφοβοι και ο λαός δυστυχώς τους πίστεψε ότι οι μειώσεις των συντάξεων επί Σύριζα είναι περισσότερες από εκείνες επί Σαμαρά-Βενιζέλου και μάλιστα από το ΄15 και πέρα είναι 21 ενώ την περίοδο 2010-2014 ήταν 12. Όμως ποτέ δεν παρουσιάζουν πίνακα με στοιχεία να δούμε κατάφατσα τι έγινε στην πραγματικότητα. 45 δισεκατομμύρια ευρώ ήταν η συνολική μείωση των συντάξεων την εποχή εκείνη και 2,6 δισ. επί Σύριζα. 
Ο παραδίπλα πίνακας είναι ωμός καθρέπτης της πραγματικότητας...
Και τα "Σκυλιά δεμένα"

   Ας αναφέρουμε και ένα άλλο σχετικό όργιο παραπληροφόρησης. Η Ν.Δ είχε αφήσει απλήρωτες 386.000 συντάξεις με βάθος καθυστέρησης πάνω από 4 χρόνια! Ο Σύριζα έχει μειώσει τον όγκο των ληξιπρόθεσμων αιτήσεων κατά 72%!

 [Οι πίνακες και τα στοιχεία είναι από τη χτεσινή Αυγή] 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου