theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Η Παλινόρθωση του Νεοφιλελευθερισμού είναι Τραγωδία!!!

      Αλήθεια γιατί δεν βλέπετε τι έγινε στην Αργεντινή; Ο Μάκρι  ξεγέλασε τους αργεντινούς με υποσχέσεις για ανάπτυξη, μείωση φόρων, επενδύσεις, μηδενισμό της φτώχειας όπως ο Μητσοτάκης. Ξεγέλασε τον λαό, ελέγχοντας όλα τα μεγάλα ΜΜΕ, έπεισε την κρίσιμη μάζα ότι η χώρα θα πάει καλύτερα και εξελέγη το 2015.
    Και τώρα τραγωδία, με τις νεοφιλελέφθερες συνταγές: ο πληθωρισμός στα ύψη, γιγαντιαία άνοδος του χρέους, νέα μνημόνια και ξανά ΔΝΤ. Και το απόγειο της κοροϊδίας; Κατηγορούν ότι φταίνε οι προηγούμενοι όπως θα κάνει και ο Μητσοτάκης μεθαύριο αν βγει, θα υποστηρίζει ότι για τη νέα τραγωδία φταίει ο Σύριζα.
  Γιατί δεν υπάρχει συναίσθηση των κινδύνων; Πώς όμως μπορείς να το κάνεις αυτό όταν τα μεγάλα κυρίαρχα ΜΜΕ χειραγωγούν με επιτυχία, όπως έδειξαν οι ευρωεκλογές, την κοινή γνώμη επιβάλλοντας την ατζέντα της Ν.Δ.; Πώς μπορείς να το κάνεις, όταν μεγάλο μέρος των ιερέων και αρχιερέων της εκκλησίας, διαπλεκόμενο με την πατριδοκαπηλία, δηλητηριάζει τα πλήθη για να προστατεύσει την ηγεμονία και τα στενά συμφέροντά του;
      Ο λαός γνωρίζει καλά τι σημαίνει νεοφιλελευθερισμός και Δεξιά, δεν θα δείξει παθητικότητα και ηττοπάθεια αυτή τη δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας. Με αξιοπρέπεια, αίσθημα νίκης και αισιοδοξίας θα αντισταθεί και δεν θα περιμένει τον αγά να τον σφάξει για να αγιάσει. «Όχι, δεν θα απλώσω εγώ στο Χάρο το λαιμό μου σαν αρνί και να του πω σφάξε με αγά μου να αγιάσω» γράφει ο Καζαντζάκης στο μυθιστόρημά του Αλέξης Ζορμπάς.
      [Από την Αυγή της Κυριακής]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου