theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Στροβίτσι - Σορβατζί - Νιοχώρι [To τρίγωνο της Αμαρτίας] [2]

             Τα γεγονότα τρέχουν και  ήδη η Δικαιοσύνη έχει επιληφθεί του σοβαρού προβλήματος και σίγουρα θα βγει μια άκρη. Βεβαίως εμείς καταγράφουμε ότι λέγεται και βουίζει η μικρή κοινωνία μας. 

  Για τα παρακάτω όμως έχω ιδία αντίληψη μια και διαμείφθηκαν μεταξύ εμένα και του δικηγόρου κυρίου Σωτήρη Σκαλτσά.    
   Λοιπόν χτες το μεσημέρι, από την πανέμορφη Ερμούπολη που βρισκόμαστε για βαφτίσια,  τηλεφώνησα στον αναφερόμενο δικηγόρο, ο οποίος ισχυρίσθηκε ότι εξ΄όσων γνωρίζει δεν έγινε ουδεμία συναλλαγή μεταξύ του δικαστικού αντιπροσώπου και του πατρός της υποψήφιας που γίνεται λόγος. Ότι και αν έγινε, παράνομο ή όχι,  μας ανέφερε πως οφείλεται στον ίδιο δικαστικό αντιπρόσωπο.
    Η τηλεφωνική συνδιάλεξη έγινε πάλι χτες το βράδυ, με κάλεσμα του δικηγόρου που επανέλαβε τα ίδια για την τυχόν συναλλαγή. Στην επιμονή μου γιατί στην αρχή υποσχέθηκε στον Δημήτρη Γεωργακόπουλο ότι η Κωσταντίνα Πάππου όταν το σκάνδαλο ήρθε στην επιφάνεια και βούιξε η κοινωνία, πρόκειται να παραιτηθεί, επί λέξει μου απάντησε ότι είπε " προτίθεται να παραιτηθεί". 
  Τελικά το μόνο που είναι σίγουρο είναι παρά την πρόθεση δεν υπήρξε ουδεμία παραίτηση.
  Υποθέστε ότι θέλετε. 
      Ο κύριος Σκαλτσάς μας βεβαίωσε ότι από την δικαιοσύνη θα βρεθούν οι παρανομούντες και θα υποστούν τις νόμιμες ποινές. 
  Δέχτηκε δε ότι το θέμα είναι σοβαρό και ή θα επαναληφθεί η εκλογική διαδικασία στην Αρήνη ή θα διαγραφούν όλα τα σχετιζόμενα ψηφοδέλτια.΄
Κατά τη συνομιλία ετέθη  και ένα κρίσιμο ερώτημα:Γιατί κανένας παρευρισκόμενος από τους πολλούς εκπροσώπους των συνδυασμών και κομμάτων μπροστά σε τέτοιες παρανομίες που λέγονται  ότι έγιναν δεν έκανε επί τόπου ένσταση;
   Αυτά και μένουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου