theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΦΙΓΑΛΙΑ: ο ηλεκτροφωτισμός πότε έγινε και πως έγινε;


ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΑ ΑΥΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ...

        Μόλις διάβασα τις προάλλες στον τύπο [κλικ ΕΔΩ] για τον ηλεκτροφωτισμό στην ωραία μας Ζούρτσα, αμέσως επικρότησα την άμεση επέμβαση της νέας δημοτικής αρχή του δήμου Ζαχάρως και συγκεκριμένα του αντιδήμαρχου Χρήστου Βλάχου για ένα πρόβλημα που χρονίζει από το 2015 και το έφερε εις πέρας ευθύς αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων του ως αντιδήμαρχος.  
  ¨Όμως στη συνέχεια κάτι δεν μου κόλλαγε. Μια με εκείνο το "οι επισκευές αποκαταστάθηκαν άμεσα χάρη στις ενέργειες του Αντιδήμαρχου Χρήστου Βλάχου" και μετά καπάκι με  εκείνο το "κατόπιν ενεργειών του εν λόγω αντιδημάρχου" άρχισα να  ...βουρλίζομαι
  Προχωρώντας δε παρακάτω στη μικρή συνέντευξη του ίδιου βγήκα για τα καλά από τα ρούχα μου.  Βασικά τεκμαίρεται ότι το έργο είναι δικό του και προσωπικό του στοίχημα,
 Με τέτοιον διθύραμβο, λιβανιστήρι που ο ίδιος κάνει στον εαυτούλη του, εγώ και εγώ και πάλι εγώ, δοξάστε με, έκανα την παρακάτω σκέψη και μάλιστα την αναφώνησα:

    Ρε αδερφέ εάν τα έκανες με δικά σου χρήματα καλώς να επαίρεσαι. Μα καλά  δεν περίμενες να σε υμνήσει κάποιος άλλος!
      Κακά τα ψέματα αλλά αυτοί οι κύριοι οι δεξιοί, είτε είναι μικροστελέχη σε κάποιο δήμο της Τ/Α ή στελέχη και βουλευτές της κυβέρνησης της Νου Δου,[1] με την παραμικρή αιτία "κατόπιν ενεργειών και κατόπιν ενεργειών μου" το πάνε. 
    Κουμπί κορδόνι!!! 
    Κομπασμός και αλαζονεία μέχρι γελοιότητας! 
    Με τίποτα δεν ξεχνούν το χούι τους, συνεχώς με παλαιομοδίτικες, παλαιοκομματικές  μεθόδους με μαυρογιαλούρικη αντίληψη μας θυμίζουν τη μήτρα τους, την παρωχημένη δεξιά! [2] Για δέστε  τι εκτοξεύει η κ. Κεραμέως περί "εθνικής συνείδησης" ιεροδασκάλων και άλλα τέτοιες ....κεραμίδες.
    Παρά ταύτα λέω στο τέλος:  Χαλάλι σου ρε Χρηστάρα, αμ΄ έπος, αμ΄ έργο!
   Έλα μου όμως που δεν πρόλαβε να τελειώσει το μελάνι, που λένε, και έλαβα ένα τηλέφωνο από έναν φίλο μου, κοινοτικό σύμβουλο της Φιγαλίας:
      : Θοδωρή ο ηλεκτροφωτισμός στην είσοδο που διατυμπανίζει ο κ Βλάχος έγινε πριν αναλάβει    αντιδήμαρχος. Ακριβώς στις αρχές του Σεπτεμβρίου και είναι έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής, του Πανταζή............
      Αμάν λέω, εδώ η λούζα κρύβει μεγάλο λαγό.
       Την άλλη μέρα, το Σάββατο το πρωί νάμαστε στην ωραία Ζούρτσα. Συνάντησα λοιπόν τα πλέον αρμόδια πρόσωπα, τον πρόεδρο της Κοινότητας και δυο  δημοτικούς συμβούλους που μπροστά στον κουμπαράκο μου τοποθετήθηκαν κατηγορηματικά, ρητά και ξεκάθαρα. 
 Ο πρόεδρος Νίκος Κουτσόπουλος ισχυρίσθηκε ότι "το έργο του εν λόγω ηλεκτροφωτισμού ήταν με κονδύλι της προηγούμενης δημοτικής αρχής και  άρχισε στις 2-4 Σεπτεμβρίου". 
   Στην παρατήρησή μου  γιατί δεν το έκαναν τα προηγούμενα χρόνια  αποδέχθηκε ότι πιθανώς συνέβαλε ο νέος αντιδήμαρχος .
   Τα ίδια περίπου μας είπαν και οι δυο Ζουρτσάνοι δημοτικοί σύμβουλοι.  Μάλιστα ο ..φουριόζος από αυτούς μας είπε πολλά και διάφορα περί του εγωκεντρισμού απείρου κάλλους  που επιδεικνύει ο κ. αντιδήμαρχος.  
            Την Παρασκευή τι μας είπε ο ίδιος ο κ. Βλάχος!!! 

[1] Στο νομό μας πρώτη και με διαφορά αυτολιβανιζόμενη είναι η πατριώτισσά μας Διονυσία-Δώρα Αυγερινοπούλου 

[2] Κάπου στα ίδια είναι και ο έτερος Καπαδόκης, ο άλλος αντιδήμαρχος κ. Αλτάνης. Με τις διάφορες φωτογραφικές τους απεικονίσεις [με Γιωργιάδη και Τζαβάρα κυρίως] και τις προσωπικές ανακοινώσεις τους μας έχουν μπαφιάσει στην ....δεξιοσύνη!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου