theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ "ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ"

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΝΟ 
ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΘΥΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ
 "ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ"

     Μετά την προχθεσινή ανάρτηση για τον Ολυμπιακό Ζαχάρως με τα άμφια τηλεφωνήθηκα με τον κουμπαράκο που μου εξέφρασε δριμύ κατηγορώ.  Ο λόγος γιατί δεν τόνισα στην αναφορά μου για τον Ολυμπιακό (1) ότι εδώ και 10 χρόνια περίπου συνεχίζει να υπάρχει τύποις με αυτό το όνομα μια και μετά την παταγώδη χρεωκοπία επί προέδρου του  τότε δήμαρχου Πανταζή με την ιστορία με το Παλιό Περίπτερο [κλικ ΕΔΩ],  ακολούθησε η θυσία της Ιφιγένειας και έτσι η ομάδα ζει με το αίμα της πανώριας κόρης. Ομιλώ για την αλησμόνητη "Κόκκινη Θύελα" την ομάδα πρότυπο και θρύλο της Κορδόρουγας, που είχε πρωτόγνωρη και πολυποίκιλη δραστηριότητα με προοδευτικές, αριστερές (2) προτάξεις και προτάγματα!!! Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο με ανδρική και γυναικεία ομάδα, με ακαδημία [το αξέχαστο Mundialito που ήταν από τις πρωτοποριακές δράσεις σε όλη τη χώρα], αλλά και στον πολιτιστικό και κοινωνικό στίβο!  
   Και όλο αυτό το κατηγορώ που ξεκινά από βαθύ παράπονο και γίνεται οργή του Κουμπαράκου  είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένο γιατί αυτός ήταν ο γεννήτορας  της κόρης, ο ίδιος προπονητής, ο ίδιος δάσκαλος και γητευτής των ατίθασων ...πουλαριών εκείνης της δύσκολης εποχής με τα πολλά ξενάκια, Αρβανιτάκια! 
  Επειδή αυτό το θέμα-ιστόρημα της θυσίας της "Κόκκινης Θύελλας" είναι τεράστιο, σύντομα θα κάνουμε επιμελώς ένα αφιέρωμα αναφέροντας όλα τα στοιχεία και ονόματα και τους .....θύτες, τους.....Αβράμηδες δολοφόνους.
   Όλα αυτά που εξιστορώ τα λέει με δυο λόγια ο Κουμπαράκος και η ίδια η θλιμμένη εικόνα του σε ένα βιντεάκι του 2013, μάλιστα τότε που η τραγωδία της θυσίας ήταν ακόμα πρόσφατη:



  (1) Περισσότερο στην αναφορά του Αλεξανδρόπουλου που μιλά στην προγραμματική του διακήρυξη για 80χρονη ένδοξη πορεία του Ολυμπιακού...
  (2) Η "Κόκκινη Θύελλα" ήταν στη Ζαχάρω ο Αστέρας των Εξαρχείων δημιούργημα ενός οραματιστή. Και τότε τέτοιος ήταν ο Αριστερός, ο κομμουνιστής, ο Κουμπαράκος μου!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου