theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Η Ένσταση του Πανταζή και η .....Απάντηση!!!

Πρωινή

 
 Συζητήθηκε η ένσταση της παράταξης Χρονόπουλου 
στα δικαστήρια για τις δημοτικές εκλογές
Στα πάνω του κι ο Μίλτος!!!

           Κι ενώ η νέα δημοτική αρχή έχει αναλάβει επισήμως καθήκοντα, εν τούτοις το σίριαλ των δημοτικών εκλογών για το δήμο Ζαχάρως συνεχίζεται καθώς συζητήθηκε την Παρασκευή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πύργου η ένσταση του Πανταζή Χρονόπουλου κατά της απόφασης μη ανακήρυξης του συνδυασμού «Δυναμική Πρωτοβουλία» Ζαχάρως που υπέβαλαν αυτή τη φορά τα μέλη του συνδυασμού, ενώ έχει προηγηθεί και εκείνη του ίδιου του Πανταζή Χρονόπουλου.
   Την παράταξη εκπροσώπησε νομικά ο δικηγόρος Μιλτιάδης Κλιμαντίρης τονιζοντας ότι η άποψή τους, είναι σταθερή και αταλάντευτη, έχει υπάρξει .κατάφορη παραβίαση των συνταγματικών δικαιωμάτων όλων των υποψηφίων και θεωρούν ότι το δικαστήριο θα διορθώσει αυτή την αδικία.» Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί εντός των επόμενων μηνών.
     Από την πλευρά του ο Πανταζής Χρονόπουλος επισήμανε ότι « Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι πληρούσαν όλες τις προϋποθέσεις. Το πως τελικά βρέθηκε «κώλυμα» είναι κάτι που ακόμα δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε. Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη χωρίς πλάγιες παρεμβάσεις θα σταθεί στο ύψος της. Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου η οποία ευελπιστώ ότι θα εκδοθεί άμεσα».
     Στην ακροαματική διαδικασία παρευρέθηκε και ο νέος δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος ο οποίος με σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της δικής του παράταξης και ακόμα ότι δεν φοβούνται να αντιμετωπίσουν το όποιο αποτέλεσμα της δικαστικής απόφασης.
     Έστω ότι ή απόφαση του  Διοικητικού Πρωτοδικείου Πύργου σε ένα δυο μήνες, δε ξέρω πότε,  είναι υπέρ του Πανταζή. Τότε ο Αλεξανδρόπουλος φυσικά θα την εφεσιβάλει, οπότε πάμε καλά Χριστούγεννα και βάλε ....  
Μέχρι τότε όλες οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, των Επιτροπών, των κοινοτικών Συμβουλίων  και του Δημάρχου θα είναι άκυρες, όπως τα καρπούζια στα χωράφια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου