theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ"

  Από την ημέρα της συνεδρίασης του ΣτΕ για το περιβόητο μέγα "σήριαλ" της Ζαχάρως έχει περάσει περίπου μια βδομάδα και αυτό που επικρατεί παντού είναι η παγωμάρα.  Από  όλα τα συμπαρομαρτούντα αξίζει να σχολιάσουμε την ανακοίνωση της παράταξης «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ», που δημοσιεύθηκε στις τοπικές εφημερίδες. Γράφουν λοιπόν :
Πατριώτες  ΟΛΟΙ ψυχραιμία! Εδώ και τώρα.

« Κάνουμε γνωστό στο λαό της Ζαχάρως ότι ο κ. Αλεξανδρόπουλος, κατά την προσφιλή τακτική του, για τη δημιουργία εντυπώσεων, πριν ακόμη γίνει η εκδίκαση των προσφυγών στο ΣτΕ την Πέμπτη 5-3-2015, «ανακοινώνει» το αποτέλεσμα της απόφασης, λες και οι δικαστικοί λειτουργοί είναι υπάλληλοί του ή πελάτες του!

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι:
•      έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και στη λειτουργία της και κατά συνέπεια,
•      το όποιο αποτέλεσμα θα είναι σεβαστό.

Τέλος, δηλώνουμε στους πολιτικούς μας αντιπάλους ότι είμαστε έτοιμοι για εκλογές ανά πάσα στιγμή και υπενθυμίζουμε ότι, σε ανύποπτο χρόνο τους είχαμε προσκαλέσει δημόσια να παραιτηθούν συλλήβδην όλοι οι Σύμβουλοί μας και να κατέλθουμε σε νέα εκλογική αναμέτρηση. Και το αποτέλεσμα δεν θα είναι μόνο 371 ψήφοι διαφορά. Θα είναι πάνω από 1.500, γιατί ο κόσμος κατάλαβε τον σκοπό τους.

Να πάψουν επιτέλους να παραπληροφορούν και να διχάζουν την τοπική κοινωνία με τα απωθημένα τους. Ο κόσμος και ο τόπος μας έχει πολύ πιο σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσει.»

     Πραγματικά πρόκειται περί ανεκδιήγητου κειμένου και αναρωτιέμαι ποιο ευφάνταστο μυαλό το ΄συνέταξε. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
α) Ο Αλεξανδρόπουλος υπόψη είχε στα χέρια του τη θετικότατη εισήγηση στο ΣτΕ της Πέμπτης και ο άνθρωπος το ανάφερε σε μερικούς φίλους του. Τι το μεμπτόν δηλαδή; Έτσι δεν έπρεπε να κάνει;
β) Είναι δυνατόν να μη γίνει σεβαστή και εκτελεστέα η όποια απόφαση του ΣτΕ; Αυτό μας έλειπε η παράταξη που δεν θα δικαιωθεί κατά τη γνώμη της να διοργανώσει  συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία της Ζαχάρως ή καλύτερα στον πλάτανο για να κλείσει και την εθνική!
γ) Είναι δυνατόν να έχουν μπερδέψει τόσο πολύ τα πράγματα; Δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι διακυβεύεται; Εδώ υπάρχει το ενδεχόμενο,  να πάμε σε νέες εκλογές χωρίς εντελώς τη συμμετοχή της παράταξής τους κι αυτοί  είναι όλο κορδώματα και κοκορομαχίες.. στα ψηλά αλώνια! 
      Τελικά ή μένουμε όπως είμαστε ή πάμε για εκλογές Αλεξανδρόπουλου - Γιαννόπουλου. 
Αυτά και ψυχραιμία σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου