theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Tα ξωτικά λούζονται στα καθαρά ρυάκια

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΛΙΟ
Ως γνωστόν οι νύμφες και τα ξωτικά λούζονται στα καθαρά ρυάκια. Τις νύμφες δεν μπορούν να τις δουν οι συνηθισμένοι άνθρωποι. Μόνο λίγοι τυχεροί που τους λένε βαρεμένους. Όμως όλοι ξέρουμε πως νύμφες και ξωτικά των νερών υπάρχουν.

Και αυτό γιατί κάποιες φορές βλέπουμε τα ίχνη τους.Τέτοια ίχνη είναι π.χ. τις μέρες αυτές ορατά στον Ασπρόλακκα, το ποτάμι που κατεβαίνει από τον Κάκαβο. Και είναι τα ίχνη αυτά τα απόνερα από το λούσιμο των νυμφών και των ξωτικών στο ποτάμι.

Ο Ασπρόλακκας πηγάζει κοντά στις Σκουριές -το αναφέρω αυτό για την ιστορία και μόνο. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι πανευτυχείς για τη σπάνια τύχη να βλέπουν ένα τόσο εντυπωσιακό φαινόμενο και πολλοί μαζεύουν τα αφρίζοντα απόνερα του λουσίματος των Νυμφών και των ξωτικών σε μπουκάλια και τα κρατούν στο σπίτι τους για ενθύμιο -και ως αδιάψευστο πειστήριο για την ύπαρξη των αόρατων αυτών πλασμάτων.
Κάθε άλλη εξήγηση του φαινομένου, όπως η παρακάτω: http://antigoldgr.org/blog/2014/02/06/tha-to-pinate/ κρίνεται ως σκέτη μυθοπλασία. Με την ευκαιρία, και για να τιμηθεί το γεγονός, πρόταση των κατοίκων της περιοχής είναι ο Ασπρόλακκας να μετονομασθεί σε Αφρόλακκα.
Κάποιοι άλλοι προτείνουν αντί να εμφιαλώνουν νερό του Ασπρόλακκα και να το πουλούν ως πόσιμο,
όπως υπήρχε πρόταση, να εμφιαλώνουν τα αφρίζοντα αρωματισμένα απόνερα που τώρα τον κατακλύζουν και να τα πουλούν ως απορρυπαντικό. Καλή μας νύχτα -νύχτα θαυμάτων. Σ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου