theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΣ....(συνέχεια)

    ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΝΤΕΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΜΙΚΡΗ ΖΑΧΑΡΕΪΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 
  Ποιος περίμενε ότι εκείνο το πρωταπριλιάτικο αστείο, η ανακοίνωση (κλικ ΕΔΩ) της υποψηφιότητας ημών των Κουμπαράκων θα επέφερε τέτοια ...ταραχή;
Η όλη ιστορία είχε μεγάλη πλάκα, πολλά γέλια αλλά και ...κλάματα!
Οι φίλοι λίγο ή πολύ την πάτησαν αλλά στη συνέχεια το διασκέδασαν, το δε iliapress τσίμπησε  για τα καλά..(Κλικ ΕΔΩ).
     Πολλά ερωτήματα όμως ανακύπτουν από την αντιμετώπιση της "ΠΑΤΡΙΔΑΣ" που το δημοσίευσε σε αρκετά καλή θέση το Σάββατο στις 5-4-14.(1) Όπως και να έχει η ενέργειά της είναι κατακριτέα και αρκετά ύποπτη. Κανονικά, αφού δεν πήρε χαμπάρι την πλάκα έπρεπε την άλλη μέρα να τη δημοσιεύσει και όχι μετά από 5 ολόκληρες μέρες και μάλιστα αφού είχε εν τω μεταξύ διαψευσθεί πομπωδώς!(2) Όμως πολλοί υποστήριξαν ότι η καθυστερημένη αμαρτωλή δημοσίευση ήταν εσκεμμένη προκειμένου να δημιουργήσει πρόβλημα στο αντιπολιτευόμενο στρατόπεδο του δήμου Ζαχάρως. Ευτυχώς όμως δεν είχε καμία συνέπεια και μάλιστα στο τέλος έγινε μεγάλος τζερτζελές!
    Να όμως που την άλλη μέρα, χθες Κυριακάτικα, στην ίδια εφημερίδα, είδε το φως η εξής ανακοίνωση:     

   Μα τον μεγάλο Αλλάχ, ο Γραμματέας της Κ.Ο.Β. τα λέει όλα...Τα συμπεράσματα δικά σας.
(1)  Στο γνωστό δε σε όλους Δ/ντή κύριο Βαρουξή, θα αποστείλουμε τα σχετικά παράπονα-καταγγελίες για τα οποία θα σας ενημερώσουμε δεόντως.
(2)  Μάλιστα αρκετοί φίλοι νομικοί, μας προέτρεψαν να κάνουμε αγωγή, πράγμα που τελικά δεν ακολουθήσαμε γιατί απεχθανόμαστε τέτοιου είδους ....διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου