theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΝ: ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επειδή:
  •  Οι εκλογές  αυτές πρέπει να αποτελέσουν πεδίο προτάσεων και πολιτικής για τη μεταρρύθμιση και την ενίσχυση των αυτοδιοικητικών θεσμών, να αναδείξουν Δημάρχους και Δημοτικά Συμβούλια στη βάση αυτοδιοικητικών προγραμμάτων και αξιοσύνης προσώπων.
  • Ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ο κατ’ εξοχήν χώρος των ενεργών πολιτών και των ευρύτερων συμπαρατάξεων στη βάση των αυτοδιοικητικών προγραμμάτων με προοδευτικό περιεχόμενο. Προγραμμάτων που διεκδικούν την αναβάθμιση και τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την ενίσχυση της ανάπτυξης, την αναβάθμιση της κοινωνικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο, τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη και  την ενθάρρυνση της συμμετοχής του δημότη.

 Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της περιοχής μας, του δήμου Ζαχάρως και τη σημερινή συγκυρία με την υποβάθμιση των πάντων, μετά από διεξοδικές και πολύωρες διαβουλεύσεις και κοινές συνεδριάσεις των τοπικών πολιτικών φορέων ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ τελικά αποφασίσθηκε στη Ζαχάρω η συμπαράταξη και κοινή κάθοδος σε μια ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  με επικεφαλής την διαρχία, Θεόδωρος Κόλλιας και Γεώργιος Ζήρος, {δήμαρχοι ανά δύο χρόνια}. 
Η ονομασία της παράταξης θα είναι

 ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΖΑΧΑΡΩΣ- ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΏΡΩΝ
ΑΡ.ΣΥ. ΖΑ.ΦΙ.ΠΕ (1)
Επιτέλους αυτό το σημαντικό πολιτικό εγχείρημα, πρωτοποριακό σε ολόκληρη τη χώρα είθε να αποτελέσει τρανό παράδειγμα προς μίμηση. 

Το χρίσμα το δίνουν οι κοινωνικοί αγώνες!

            Σε λίγες μέρες, θα σας ενημερώσουμε με το πλήρες κείμενο της ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ και είμαστε σίγουροι ότι τα πράγματα θα πάρουν την πραγματική θέση τους.
(1) Η δική μου πρόταση ήταν η συμπαράταξη να πάρει την ονομασία: "ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ"   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου