theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΣΚΟΛΙΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΖΑΧΑΡΩΣ

                   Τι άλλο να πούμε για αυτούς τους …ντερβίσηδες λεβέντες της SUGAR TOWN; Τι να πρωτοπείς και τι να  επικρίνεις από τα τόσα που έχουν κάνει και έχουν έρθει στην επιφάνεια! Φαντάζομαι και πόσα θα είναι κάτω από τις πέτρες, τους ογκόλιθους. Πάντως όποια κι αν σηκώσεις ή ένα σκάνδαλο με όλα τα συνακόλουθα («Θοῦ,Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου»..) ή μια ανοησία. Το άκρον άωτον της όλης τραγελαφικής κατάστασης είναι που ακόμη υπάρχουν άτομα μορφωμένα τρομάρα τους, που είναι ακραιφνείς υποστηρικτές αυτού του …έργου. Είναι ολίγα ευτυχώς (1) που τέλος πάντων διανθίζουν την όλη ελαφρότητα. 

Διεθνής Πράσινη Εβδομάδα του ΒερολίνουΜετά τους ογκόλιθους της βλακείας θαυμάστε το ..φερετζέ της Μαριωρής (2)που είναι ο λόγος του έκτακτου χθεσινού Δ.Σ. Λοιπόν στο Berlin  (Βερολίνο)  κάθε χρόνο γίνεται μια έκθεση, η Διεθνής Πράσινη Εβδομάδα του Βερολίνου που είναι η μεγαλύτερη έκθεση για τους μεταποιητές και τους εμπόρους στη γεωργία, στην κηπουρική και διάφορες βιομηχανίες τροφίμων.Τώρα τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι μόνο οι ..λεβέντες το ξέρουν. Εκτός εάν θέλουν να προωθήσουν κάνα ντόπιο προϊόν ή να μεταφέρουν τεχνογνωσία στον τόσο παραμελημένο αγροτικό τομέα. Τουλάχιστον στην προηγούμενη θητεία τους, είχαν ένα αντιδήμαρχο, μεγαλέμπορα από το Γιαννιτσοχώρι, που θα μπορούσε να τους βγάλει ασπροπρόσωπους. 
Βεβαίως εάν επιλέξουν το φίλο μου το Δημητράκη, τον πρώτο καταλαχιάρη δήμαρχο, όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν καθότι ο άνθρωπος μπορεί να μη ξέρει ούτε πέντε γράμματα, όμως έχει μεγάλη εμπειρία καθότι μη ξεχνάτε  έχει διατελέσει καλλιεργητής θερμοκηπίων και δη αγγουριών στο Γιαννιτσοχώρι. Οπότε κάλλιστα δύναται να συμβάλει στην εισαγωγή και εφαρμογή των χημικών θερμοκηπίων,  που είναι ότι πιο σύγχρονο στον αγροτικό τομέα! 
Αλλά μη χολοσκάτε, θυμάστε τον περιβόητο Φούχτερ; (3) Αυτός είναι ο μεγάλος ...οικοδεσπότης που απέστειλε τις επίσημες ντε προσκλήσεις....και όλα τα άλλα είναι λόγια της Χαλιμάς!
Αλίμονο στο μυρμήγκι που βγάζει φτερά....    
(1)Έχω μεγάλη περιέργεια για εκείνον τον αγαπητό συμμαθητή μου, τον ψηλό, εάν ακόμη …παραδέρνει..
(2) Στους ..λεβέντες σερσέμηδες αφιερώνουμε το σχετικό δημοτικό άσμα (κλικ ΕΔΩ) 
(3) για περισσότερα σχετικά κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου