theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΒΟΥΡΙΝΟΣ: ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ...

        
           Όπως θα θυμάστε πριν από λίγο καιρό (κλικ ΕΔΩ) είχαμε αναφερθεί στον κ. Καβουρίνο   Εκεί λοιπόν ο πρόεδρος του Δ.Σ επικαλέστηκε τη μαρτυρία του κ. Καβουρίνου, ως νομικού συμβούλου. Ο άνθρωπος μπορεί να ήταν άγιος και ικανός στο Λεβίδι που έκανε δήμαρχος επί 12ετία, αλλά στο δήμο Ζαχάρως, σύμφωνα με την εφημερίδα της κυβερνήσεως που δημοσιεύουμε, ΤΩΡΑ δεν έχει καμία θέση. Μέχρι τις 31/12/12 είχε προσληφθεί ως Ειδικός Συνεργάτης στο δήμο  και όπως λένε πολλοί έλυνε και έδινε και καλά έκανε ο άνθρωπος αφού οι δικοί μας, από τη μια είναι ανίκανοι κι από την άλλη έτρεχαν από εδώ και από εκεί στα δικαστήρια. Όμως από τις αρχές του χρόνου η συγκεκριμένη θέση καταργήθηκε, οπότε όλα είναι μαϊμού. Ο δε  κ. Χαραλαμπόπουλος, που τον παρουσίασε στο Δ.Σ. σαν το νομικό σύμβουλο τι είναι; 
       
 Καταλάβατε τι ΄γίνεται στον Sugartown δήμο; Μπάτε ... κι αλέστε και του μυλωνά μη δίνετε τίποτα. 
     
 Και μετά μου καταλογίζουν μονομέρεια και τέτοια. Τουλάχιστον  αυτοί που τα λένε είναι λίγοι,άσε που αν είναι δυνατόν να σιωπήσουμε και να τις κάνουμε γαργάρα τέτοιες παραβιάσεις και τέτοιες ..κοροϊδίες. 

   Η σημερινή ανάρτηση έχει μια μικρή ιστορία που αξίζει να σας την αναφέρουμε για πολλούς λόγους.Χθες λοιπόν ενώ ετοίμαζα το κείμενο με σκοπό να το αναρτήσω την επόμενη βδομάδα, κατά λάθος αντί αποθήκευση πάτησα δημοσίευση, οπότε μέχρι να το καταλάβω, φιγουράριζε ως κανονική ανάρτηση. Το ίδιο ακριβώς έχει ξανασυμβεί και σε άλλες περιπτώσεις, που μερικοί από σας - οι προσεκτικοί - θα το έχουν παρατηρήσει. Μετά από καμιά ώρα, που το είδα, άρον - άρον το κατέβασα. Τέλος πάντων. Όμως στο μικρό εκείνο διάστημα, όπως είναι φυσικό, αρκετοί από σας το εξέλαβαν ως κανονική ανάρτηση. Το αυτό έγινε και με τα κορίτσια στο δημαρχείο, οπότε και το αναμετέδωσαν στον ίδιο τον κ. Καβουρίνο και καλά έκαναν. Αμέσως λοιπόν έλαβα ένα τηλέφωνο και μίλησα με  τον άνθρωπο.  Δημόσια δε νοιώθω την υποχρέωση να τονίσω την υψηλή προσήνεια με την οποία κουβεντιάσαμε το θέμα. Και για να μην πολυλογούμε, το ίδιο ακριβώς κείμενο, σήμερα αναρτούμε κανονικά για δυο λόγους:

  • Προκειμένου να προλάβω διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια για εσκεμμένη - χωρίς να ξέρω το γιατί - παρέμβαση  και κυρίως 
  • Επειδή αμέσως χθες έλαβα απάντηση από τον κ.Καβουρίνο, πράγμα που εκτίμησα πάρα πολύ. Μακάρι και οι υπόλοιποι να πράττουν έτσι, επώνυμα,υπεύθυνα και αντρίκεια.
{Η απάντηση θα δημοσιευθεί σε τρεις (3) ώρες
 έτσι για να της δώσετε την δέουσα προσοχή!!!}
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου