theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΪΤΟΠΟΙΕΙΟΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

             Το Ικαριώτη Γιαννάκη Πούλο, τον ποιητή, τον μανάβη στην πλατεία Βικτωρίας τον έχουμε παρουσιάσει  στο "ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ"  (κλικ ΕΔΩ) μετά τιμής και όλων των σχτικών. Αυτόν και τα ακριβά του ενδύματα. Εννοώ τα ποιήματά του, έτσι; Όμως ο Γιαννάκης, εκτός από ποιητής, μανάβης, οικολόγος, υποψήφιος βουλευτής, ψαράς έχει κι άλλες ασχολίες και δη καλλιτεχνικές! 
     Κάθε Παρασκευή λοιπόν, με την παρέα του, στις 9.00 μ.μ παίζουν θέατρο και απαγγέλνουν ποιήματα στο τεϊοποτείο "Στροφές" (1) του Νικόλα στη Βικτώρια, που επί 30 χρόνια, ως στέκι κρατά ένα ανθρώπινο πολιτιστικό χαρακτήρα.

 Απόψε όλοι μας θα είμαστε εκεί. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια θαυμάσια βραδιά γιατί πάνω από όλα θα ξεχειλίσει η άδολη τέχνη, η πηγαία και ατόφια ευγένεια και η  προσφορά χωρίς κανένα αντίτιμο εκτός από την αγάπη για την ποίηση και το θέατρο και μας τους φίλους!!!
Ελάτε λοιπόν και καθόλου δεν θα μετανιώσετε.
Δεν είναι πρόσκληση, είναι κάλεσμα Ψυχής και ΑΓΑΠΗΣ,  κόντρα στους δύσκολους, χαλεπούς καιρούς και στις ελαφρότητες των είναι και στις χαρακιές μας. Η τέχνη ελαφρώνει τα σακκιά που κουβαλάμε όλοι μας!

(1) Το τεϊοποτείο  ως στέκι βρίσκεται στη μέση της Χαμιλτον, στο 7, που είναι ένας δρομίσκος ανάμεσα στην Κοδριγκτώνος και στην    Δεριγνύ, μεταξύ Πατησίων και 3ης Σεμπτεβρίου. Το έχετε επισκεφθεί;       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου