theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΛΗΜΑΝΤΗΡΗΣ:Η SUGARTOWN ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

     Μέχρι τις εκλογές έχουν πολλά να δουν τα μάτια μας. Θα παρελάσουν πάμπολλοι, από αστέρια, αστεράκια αυτόφωτα αλλά κυρίως ετερόφωτα μέχρι και "κολοφωτιές". Όρεξη να έχουμε...
    Πάντως αυτό τον καιρό, σε όλο το χώρο του δήμου Ζαχάρως, προεξάρχει ή καλύτερα χοροστατεί ο μέγας Γρηγόρης Κλημαντήρης. Επιλαχών δημοτικός σύμβουλος στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξη - ποια άλλη; - του Πανταζή με 250 ψηφουλάκια, κατά δήλωσή του!  
     Το πρωινό λοιπόν της προηγούμενης Τετάρτης (15/1) διατυμπάνιζε, εν μέσω πολλών παρευρισκομένων στο κατάστημα του Δημητράκη Γουργούλη, ότι μιλά ως εκπρόσωπος τύπου της παράταξης του Πανταζή. Ανεξαρτήτως εάν δεν  ..φθάνει εδώ ο τύπος του Πύργου κι ας είναι  αργυρώνητος όπως λέει ο φίλος μου, ο Σωτήρης. Εμείς πάντως εδώ έχουμε ένα σωρό από από τύπαρους και τυπάκια κάθε αναστήματος και διαμετρήματος! Στη συνέχεια όμως ο Γρηγόρης, όπως και εσείς θα ακούσετε στο βίντεο, με το οποίο είχε την ευγενή καλοσύνη να  μας τιμήσει,  το πήρε πίσω για δικούς του λόγους... Οπωσδήποτε όμως σεβαστούς.
Τι να κάνουμε, θέλουν δε θέλουν μερικοί και ας μειδιούν πλαγίως, ο Γρηγόρης εκφράζει την πραγματική εικόνα της Sugartown.
Γεια χαρά νταν Γρηγόρη, προχώρα σε θέλει όλη η χώρα (1)





(1)  Όλα τα χωριά είναι δικά σου, κυρίως  τα ορεινά!!!                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου