theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΒΑΡΟΥΞΗ

Για την παραπλανητική και αντιδεοντολογική θέση της "ΠΑΤΡΙΣ" στο θέμα του επεισοδίου με τον κ. Λαμπρόπουλο χθές το απόγευμα έστειλα το εξής email και περιμένω;
 Κύριε Βαρουξή
     Κατά αρχάς σας συμμερίζομαι για την απογοήτευσή σας για το βροντερό ΟΧΙ και στη συνέχεια σας αποστέλλω το κείμενο που αναρτήθηκε στο blog που διαχειρίζομαι {κλικ ΕΔΩ} και παρακαλώ να προβείτε στα παραγγελόμενα. Η προθεσμία της επανόρθωσης και μαζί της συγνώμης σας στους πολιτες εκ μέρους σας μέσω της ίδιας της εφημερίδας σας, είναι μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα. Ευνόητο είναι ότι την επανόρθωση κτλ πρέπει να την κοινοποιήσετε και στην ιστοσελίδα μας. Αλλιώς θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε την επιβολή του νόμου. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τον κ. Χαρίλαο (Χάρη) Λαμπρόπουλο, ο οποίος με κατάπτυστες, εμπρηστικές και υπονομευτικές δηλώσεις στον ιερό χώρο που διεξαγόταν το ανωτερώτερο δικαίωμα του λαού, οι εκλογές προέβη σε διασπορά ψευδέστατων και επικινδύνων ειδήσεων.για την τοπική κοινωνία μας. .
      Παρακαλώ όπως σχετικά ενημερώσετε και τον κ. Λαμπρόπουλο, που είναι κολητάρι σας, όπως και ο περιώνυμος κ. Πανταζής  καθότι αν και είναι πολιτευτής, έστω της ΝΔ και καθηγητής δεν τυχαίνει να γνωρίζω την ηλεκτρονική του διεύθυνση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ.
Μετά τιμής (εάν επανορθώσετε...)
Θοδωρής  Κόλλιας

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Υπόψη οτιδήποτε χρηματικό ποσό καθορισθεί από το δικαστήριο, θα κατατεθεί για τις ανάγκες του δημοτικού σχολείου Γιαννιτσοχωρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου