theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ –ΕΚΤΙΜΗΣΗ

  •  Το όλο χθεσινό πολιτικό πατατράκ κατά άλλους ήταν ένα επικοινωνιακό κόλπο του Παπανδρέου και κατά άλλους μια αληθινή προσπάθεια για συγκυβέρνηση σωτηρίας, Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας. Πλέον ο Γιωργάκης θα ισχυρίζεται ότι για τη συναίνεση έκανε τα πάντα, ακόμη  θυσίασε και τη θέση του πρωθυπουργού.
  •                   Στο τηλέφωνο (12:30) Παπανδρέου – Κουβέλη δεν ειπώθηκε τίποτα περί εθνικής κυβέρνησης και δεν έγινε καμία πρόταση εκτός από τη συμφωνία του πρωθυπουργού με τις προτάσεις της ΔΗΜ.ΑΡ για θεσμικές λειτουργικές αναδιαρθρώσεις χωρίς Συνταγματική αναθεώρηση.
  •                     Μετά την πρώτη πρόταση του Γιωργάκη για συναίνεση ακολούθησε ορυμαγδός από την κομματική και οικογενειακή καμαρίλα με  κύριa κατηγορία την εκχώρηση της δεδηλωμένης, οπότε αναδιπλώθηκε ...
  •                     Η πρόταση του Γιωργάκη ήταν για συγκυβέρνηση 2 ετών, ενώ ο Σαμαράς μιλούσε για 2-3 μηνών.
  •                     Τα προτεινόμενα άτομα για  τη θέση του Πρωθυπουργού ήταν ο Κουβέλης και ο Δήμας. Σύμφωνα με πληροφορίες που ακουστήκαν τον Κουβέλη πρότεινε ο Σαμαράς.
Εκλογαί οσημέραι

Ο δρόμος για τις εκλογές άνοιξε με το πιο πιθανό χρόνο το Σεπτέμβριο.  
Ποιους όμως συμφέρουν οι εκλογές; Ποιος βλέπει λύση με τις εκλογές; Ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές…Μόνο η Αλέκα τουλάχιστον υποστηρίζει την αλήθεια. Ναι εμείς θέλουμε τις εκλογές γιατί πιστεύουμε ότι θα δυναμώσει το ΚΚΕ και θα υποστηρίζουμε καλύτερα τα συμφέροντα του λαού. Ο Καρατζαφέρης με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Λαϊκίζειν εστί μαλακίζειν. Δυστυχώς σε καταστάσεις οικονομικής, πολιτικοκοινωνικής κρίσης πριμοδοτούνται τα άκρα. Δέστε Μεταξά, Μουσουλίνη…
Η ΝΔ από χθες είναι υπέρ των εκλογών. Ο λόγος; Τα νέα γκάλοπ ή το καλωσόρισμα των δυτικών στο Σαμαρά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου