theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ: Κωνσταντίνος Τριγάζης.

Οτιδήποτε κι αν συμβαίνει στο χώρο του ποδοσφαίρου μια και είναι ελεύθερη η πρόσβαση και η συμμετοχή των μπουμπουκιών όλων των τύπων και αποχρώσεων δεν παύει το ποδόσφαιρο να αποτελεί το πιο λαϊκό άθλημα στον κόσμο, από τις φαβέλες της Βραζιλίας και της Αργεντινής έως τις αλάνες των αλλοτινών χρόνων στα χωριά μας.

Κωστ/νος Τριγάζης 15 ετών
Λοιπόν ένα αστέρι αρχίζει να ανατέλλει στο Γιαννιτσοχώρι. Θυμηθείτε τη σημερινή πρόβλεψη !!! Ο λόγος που το παρουσιάζουμε είναι επειδή στο ίδιο παιδί συνδυάζεται το ατόφιο ταλέντο, η στόφα με τη σεμνότητα που είναι πρωτεύουσα αρετή του χαρακτήρα του. Έξ όνυχος τον λέοντα! Αν και η όλη εικόνα και συμπεριφορά του παιδιού κάνει μπαμ.
 Μπράβο ΚΩΣΤΗ!!!!

8 παιδιά (Γαρδελάκια,Τριγαζάκια, Βαγγέλης, Βένος, Βασίλης και Πέτρος) από την ομάδα των νέων του Α.Ο ΝΕΔΑ με τον Βένο αρχηγό και κόουτσ τον Ελησσαίο. 
 Για το ταλέντο του έχουν κατατεθεί πάρα πολλές μαρτυρίες από ανθρώπους γνώστες και ειδήμονες της μπάλας (από τον κουμπάρο μου το Ζήρο που για 30 χρόνια έχει αλωνίσει τα γήπεδα της Ηλείας έως τον πασίγνωστο Τόνι Σαβιέσκι.
Το θέμα είναι τι γίνεται με τα ταλέντα στην επαρχία. Δυστυχώς δεν υπάρχουν οι στοιχειώδεις υποδομές, αθλητικά σχολεία, ακαδημίες και μετά το πρώτο ξεπέταγμα μένουν εσαεί ταλέντα. Τα αθλητικά σωματεία έχουν καταληφθεί από άτομα σκοτεινά της νύχτας προκειμένου να πλένουν τα μαύρα, μικρομπέους και μικροψωμιάδηδες ή στην καλύτερη περίπτωση από άτομα που ..ονειρεύονται να ανεβάσουν την ομάδα μια κατηγορία κι αυτό είναι όλο!!! 

 
Στην προκειμένη περίπτωση του Κωστή είναι ανάγκη να φροντίσει και να επιληφθεί ο ίδιος ο Πατέρας του. Μια τέτοια ακριβώς περίπτωση είναι του μικρού Νικόλα που ο πατέρας του έφθασε μέχρι τη Βαρκελώνη στα σαλόνια της Μπαρτσελόνας. Είναι μεγάλη αμαρτία ένα τέτοιο ταλέντο να …μείνει στο Γιαννιτσοχώρι.
Το ακούς κύριε Νώντα-πατήρ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου