theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΖΑΧΑΡΩΣ [17-12-13]

Τώρα ανοίγουν τα βίντεο, δείτε τα...
ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2014 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ....

       Το θέμα του Δ. Σ. της Τρίτης ήταν το Τεχνικό Πρόγραμμα ύψους 11.198.017 ευρώ, το οποίο ψηφίστηκε από την πλειοψηφία (1).
Η αντιπολίτευση, μείζονα και ελάσσονα το καταψήφισαν για τους εξής λόγους:
Πίνακας 1
  1. Τα περισσότερα και μεγάλα έργα είναι επαναλαμβανόμενα και τα 3 τελευταία χρόνια της παρούσας δημοτικής αρχής (πίνακας 1).
  2. Τα κονδύλια ειδικά για το πιο κρίσιμο και μεγαλύτερο έργο που είναι ο Βιολογικός Καθαρισμός ύψους 4.500.000 ευρώ (2) τελικά από ευθύνη του δήμου έχουν απολεσθεί και για το κλειστό γυμναστήριο και το σχολείο τα έφαγε η μαρμάγκα...
  3. Όλα τα υπόλοιπα έργα είναι με με απευθείας ανάθεση για τους γνωστούς κρυφούς
      ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ 
Πίνακας 2
     Στον πίνακα 2 έχουν υπολογίσει 2.500.000 για οδοποιητικά έργα σε 5 ορεινά χωριά ενώ το κεντρικό δρόμο από Ζαχάρω προς τα χωριά τόσα χρόνια τον έχουν εγκαταλειμμένο. Τους κατοίκους τους έχουν χορτάσει από υποσχέσεις και παχιά λόγια. 
Στον δε πίνακα 3 έχουν προϋπολογίσει 80.000 ευρώ για την αποκατάσταση της χωματερής στην Αγία Παρασκευή. Εδώ δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Σε ένα προηγούμενο Δ.Σ. (κλικ ΕΔΩ) διατυμπάνιζαν για δεματοποιητή  και πράσινα άλογα. Τι εννοούν με τον όρο αποκατάσταση Θεός και ψυχή τους.
          Κατά τα άλλα στο τελευταίο Δ.Σ. έκανε εντύπωση ο τρόπος συμπεριφοράς και αντίδρασης του δήμαρχου Μπάμη αλλά και του αντιδήμαρχου Λαμπρόπουλου, που και οι δύο ήσαν είρωνες και εριστικοί.
Ο πρώτος εκθείασε την επιστημονική του ταυτότητα και ανωτερότητα απέναντι στη Βάσω και στον Μπάμπη Σαρντάμη, όταν η παρουσία και των δύο είναι ιδιαίτερα αξιόλογη. Η μεν Βάσω είναι παράδειγμα ήθους και ύφους ο δε Μπάμπης με την 30χρονη εμπειρία του στα αυτοδιοικητικά και τις γνώσεις του είναι ο Νέστορας στο Συμβούλιο. Ο δε αντιδήμαρχος με εντελώς αλαζονικό τρόπο και χρησιμοποιώντας απεχθέστατη φρασεολογία απαξίωσε να απαντήσει στον Μπάμπη, πράγμα που είναι υποχρεωμένος να κάνει.  Και στο κάτω-κάτω ως δημοτική αρχή και πλειοψηφία αυτοί οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι για το κλίμα και το επίπεδο του Δ.Σ. ανεξαρτήτως της αντιπολίτευσης και του τρόπου αντίδρασης του κάθε δημοτικού συμβούλου.(3)

(1) Μικρό ρεπορτάζ υπάρχει και στην "ΠΡΩΤΗ" από τον Κώστα Αντωνόπουλο (κλικ ΕΔΩ )
(2) Στο πρώτο βίντεο, περίπου στη μέση που επιτέλους ο Δήμαρχος αξιώνεται να  απαντήσει,  ακούστε περί Β.Κ πράγμα που τονίσαμε στν προηγούμενη σχετική ανάρτηση της ΤΤώρα ετάρτης. επικαλούνται την ανάγκη του Ελεγχτικού Συνεδρίου. 
(3) Περισσότερα για τον  Μπάμπη, που πάνω από όλα είναι αγαπητός φίλος και από τα παλιά συναγωνιστής σε πολλά μετερίζια, τον Πρόερο του Δ.Σ. Νίκο Χαραλαμπόπουλο, με όλη μου την εκτίμηση σε ότι θεσμικά αντιπροσωπεύει  και εν γένει τη λειτουργία και το κλίμα του Δ.Σ θα υπάρξει ειδική ανάρτηση.

Τέλος ιδού και τα 3  βίντεο που τελικά μπόρεσα να επεξεργαστώ. Δυστυχώς τα άλλα δύο με αντικείμενο την ....αντιπαράθεση δεν είναι δημοσιεύσιμα...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου