theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΚΥΝΗΓΟΙ: ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ Ή ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ..ΒΟΥΡΛΑ....

      Επειδή συμβαίνει να είμαστε μάρτυρες μιας άδικης και εντελώς αστήριχτης παρεξήγησης και στυγνής κατασυκοφάντησης μιας ολόκληρης κατηγορίας συμπολιτών μας,  σας παρουσιάζουμε τις δηλώσεις του πρόεδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζαχάρως κ. Χρίστου Πλιάγκου που φιλοξένησε η το προηγούμενο Σάββατο η  "ΠΡΩΤΗ" του Πύργου.[κλικ ΕΔΩ]
Ο Κ. ΠΡΟΈΔΡΟΣ"
Δεν είναι δυνατόν ενώ οι άνθρωποι, όπως δηλώνει ο πρόεδρός τουςπρωτίστως αγαπούν το περιβάλλον αφού η ουσία και η φιλοσοφία του κάθε κυνηγού είναι απλή…προσέχω και προστατεύω για να έχω και από την άλλη όλοι οι σχετικοί επιστημονικοί φορείς αλλά και εμείς οι πολίτες  να τους απαξιώνουμε και να τους βρίζουμε ανηλεώς. Και μάλιστα να τους θεωρούμε ψυχρούς δολοφόνους και δολιοφθορείς του φυσικού περιβάλλοντος. Οι άνθρωποι είναι οικολόγοι και προσφέρουν και κοινωνικά οφέλη αλλά και οικονομικά. Επιτέλους, ήρθε η ώρα τα πράγματα να αποκατασταθούν στη σωστή τους θέση.
     Αγαπητοί μου τα πράγματα  δεν είναι για γέλια κι ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Σε όλους είναι γνωστό ότι αυτή η αντίληψη είναι διαδεδομένη σε όλο το σινάφι των κυνηγών, μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν τα...ένστικτά τους. Αντί λοιπόν οι διάφοροι αυτοί τύποι να κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο, κοινώς να το βουλώσουν, που οι αποπάνω ανέχονται τα ..ευγενή τους βίτσια απλά και μόνο λόγω οικονομικών οφελών,  μας φωνάζουν κιόλας. σαν τους κλέφτες να ακούσουν οι νοικοκύρηδες.  Αντί να νοιώθουν ότι είναι μια αναγκαστική ανοχή των κρατών στο βάρβαρο χόμπι  τους, από την άλλη επαίρονται κιόλας. Οι αθεόφοβοι το παίζουν οικολόγοι και προστάτες της φύσης. Αν είναι δυνατόν! Ο κ. πρόεδρος (1) επικαλείται και τα ισχύοντα στο εξωτερικό...Τι να πω; Μόνο δυο λόγια. Κύριε Πλιάγκο παντού στο εξωτερικό υπάρχει έλεγχος, όπως και εσείς το δηλώνετε, εδώ που και ποιος τον κάνει; Μήπως ο Θηροφύλακας; Στην Αυστραλία καθορίζουν εκτός από το είδος και το μέγεθος του θηράματος ή και του αλιεύματος ακόμη! Τι μας λέτε λοιπόν; Για ρωτήστε τι πρόστιμα πέφτουν σε παραβάτες!
           Με την ευκαιρία θα θυμάστε το καλοκαίρι με τι επιχειρήματα καταφέρθηκαν εναντίον του Σχεδίου για το Περιβαλοντικό Πάρκο, τα οποία υιοθέτησαν αυτούσια  και οι μεγάλοι άνδρες του δήμου μας; Φώναζαν για παραδοσιακές δράσεις και τέτοια. Τέλος πάντων....   (κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ)

(1) Μπράβο στον Κακόβατο με την πλούσια προοδευτική παράδοση! Βγάζει και τέτοια φυντάνια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου