theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

             Η πιο κωμικοτραγική περίοδος στο δήμο της Ζαχάρως ήταν οι πρώτοι 5 μήνες περίπου μετά τις τελευταίες εκλογές. Τότε που συνέβησαν απίθανα πράγματα (1)
         Τότε λοιπόν ο κ. Φώτης Δημήτρουλας, o κατά φαντασία δημοτικός σύμβουλος (πάντως τότε ως τέτοιος υπέγραφε) είχε δηλώσει δημοσίως, φαρδιά-πλατιά, ότι ήταν πλέον μετά τα γνωστά γεγονότα και την αυτοδίκαιη, έκπτωση του κ. Μπούσμπουρα και της κ. Κανελοπούλου,  επικεφαλής της παράταξης "ένωση αλλαγής".(κλικ ΕΔΩ στο σχόλιο)
Η ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ!
          Σύμφωνα λοιπόν με μια χθεσινή πληροφόρηση, πρόκειται σύντομα εντός του μήνα να προβεί σε επανασύσταση  αυτής της παράταξης και να εκθέσει εαυτόν υποψήφιο δήμαρχο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. 
           Πρέπει δε να αναφέρω ότι ο φίλος πληροφοριοδότης είχε πολλές επιφυλάξεις και υποστήριξε ότι πιθανό να είναι επικεφαλής με την ακέφαλη "Δυναμική Πρωτοβουλία" του Πανταζή. Ίδωμεν.... 
     Επουδενί δε μην πάει το μυαλό σας στον φίλο μας, τον Καλλικράτη, από τον οποίο βέβαια περιμένουμε διαλεύκανση της αλήθειας.  

(1) Εύκολα μπορείτε να ανατρέξετε στο τότε πλήθος των αναρτήσεων τούτου του blog μέσα από το αρχείο  αλλά και του "Αμαρτωλού" που τώρα δυστυχώς έχει σιγήσει. Ένα πολύ θετικό με αυτή τη μορφή της ηλεκτρονικής "δημοσιογραφίας" είναι ότι πλέον τα γραφτά μένουν, scripta manent ενώ τα λόγια φεύγουν. Οπότε μέχρι τις εκλογές θα σας θυμίσω ..τα τραγούδια που χόρευαν πολλοί δημοτικοί άνδρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου