theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕ- ΒΆΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ


η μακέτα
 Η ΠΟΛΥΜΝΙΑ    ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ!!!      
     Πολλά θέματα και προτάσεις που έχουμε κατά καιρούς δημοσιεύσει τις επαναφέρουμε πάλι στο προσκήνιο επειδή η συγκυρία έχει καταστεί θετική και η προοπτική της εφαρμογής πολύ πιθανή. Ένα θέμα με τέτοια πορεία είναι αυτό της 10-12-12, (κλικ ΕΔΩ) όπου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου είχε υποβάλει αίτηση στο Δήμο Ζαχάρως μαζί με την αρχιτεκτονική μελέτη για την επέκταση των κερκίδων του γηπέδου του σχολείου για την κατασκευή ανοιχτού θεάτρου για την κάλυψη των πολιτισμικών αναγκών της περιοχής (θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, διαλέξεις κτ.λ.). 

         Ο λόγος που προξένησε αυτή την αναζωπύρωση της υπόθεσης  είναι το νέο ΕΣΠΑ μέσω του οποίου υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει το έργο. 
    Για αυτό το σκοπό στο κοντινό μέλλον, ως Εθελοντική Κίνηση Πολιτών Ζαχάρως (Η ΠΟΛΥΜΝΙΑ), θα συντάξουμε ανάλογη επιστολή - αίτηση  (1) την οποία υπογεγραμμένη από πολλούς δημότες θα υποβάλουμε στο δήμο. Πλέον οι καιροί έχουν ωριμάσει και κρούουμε τον κώδωνα, επειδή πιστεύουμε, μαζί με τους περισσότερους Ζαχαραίους, ότι πλέον ο δήμος μας έχει μεγάλη ανάγκη αυτό το πολιτιστικό έργο καθότι η μακρά οικονομική κρίση έχει επιφέρει την αντίστοιχη κοινωνική με πρώτη επίπτωση την υποβάθμιση των αξιών και του πολιτισμού.  

(1) Η συγκεκριμένη επιστολή - αίτηση θα κυκλοφορήσει στην περιοχή μας και ευνόητο είναι ότι πρέπει ΟΛΟΙ να την υπογράψουμε.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου