theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΓΙΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑ

     Ο Μήτσος, αναφέρομαι στον Δημητράκη Κουκουλά από το Πυργάκι Μεσσηνίας, εκτός από ένας καλός συγγραφέας είναι και καλός αφηγητής, παραμυθάς ολκής. Έχει δε μια μνήμη ελέφαντα με απεριόριστες γνώσεις. 
        Νομίζω δε πρέπει να αναφέρω ό,τι στα νιάτα του διετέλεσε στην αριστερά της αριστεράς, σε κάποιο γκρουπούσκουλο της τότε εποχής, εξού και το τελευταίο του βιβλίο "ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ" αναφέρεται σε εκείνα τα δρώμενα γεμάτα όνειρα, ελπίδες κι αβέρτα ουτοπίες και  .....παραισθήσεις. 
      Απολαύστε την μικρή ταινία να εξηγεί το όνομα του Καγιάφα και να μιλά για τον Ανδρέα Καρκαβίτσα περί τα Γκράβαρα και την καθαρεύουσα 



   Αφού τελειώσαμε πήγαμε δίπλα στο σπίτι του και  απολαύσαμε την μακαρονάδα του Μήτσου, με μια καταπληκτική σάλτσα με μύδια, μια και ο Μήτσος είναι και σπέσιαλ [κλικ ΕΔΩ] μάγειρας (1), με συνοδεία ένα φημισμένο κρασί μπρούσκο από τη Βουλγαρία! 
Με την ευκαιρία αναφέρω και το τελευταίο του κείμενο-ενθύμημα, που δημοσίευσε στο λογοτεχνικό blog  του  [κλικ ΕΔΩ]

(1) Πολλές αναρτήσεις έχω αφιερώσει στο φίλο μου τον Κουκουλά. Εάν γράψετε στην "αναζήτηση" δίπλα στη δεξιά στήλη τη λέξη Κουκουλάς τότε θα παρουσιαστούν όλες οι σχετικές αναρτήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου